Comunicat de presa

Viziteu, Miroșeanu & Ghingheș, dovediți că vă meritați salariile!

„Pentru a vă instala pe funcții, adică la ciolan, ați găsit 15 voturi și v-ați pus viceprimari cu toate privilegiile de rigoare (lefuri grase, mașină, secretară, angajați pe cabinetele proprii etc.); pentru respectarea promisiunilor din campanie și pentru a livra proiectele promise „deodată” nu mai aveți voturi, iar de vină sunt cei 2 consilieri PSD din totalul de 23 de aleși câți numără Consiliul Local!

Obrazul nu are cum să vă crape pentru că e mai gros decât talpa opincii, dar oricâte monologuri ipocrite veți ține în CL, mimând grija față de băcăuani, nu veți putea ascunde la nesfârșit diletantismul și nepriceperea în care rătăciți încă de la preluarea mandatului. Băcăuanii văd realitatea, să nu vă îndoiți de asta!

Ca să vă puneți pe funcții v-ați luptat și chiar ați găsit în CL voturile necesare, pentru că interesul propriu e singurul lucru care vă preocupă; când vine vorba să faceți treabă și să livrați ceea ce ați promis vă umpleți de justificări și căutați vinovați de serviciu, inventând țapi ispășitori prin curțile altora pentru incompetența din ograda voastră, vizibilă de pe Marte.

În jumătate de an de când conduceți Primăria nu ați făcut nimic. Ați reușit, în schimb, să „performați” în câteva privințe:

-angajări ilegale, de oameni „noi” nepregătiți și neșcoliți, dar bine plătiți din bani publici;

-ați făcut revoluția fiscală promovând creșterea taxelor cu 140% pentru că Bacăul e „paradis fiscal”;

-ați inițiat un referendum ilegal pe tema Covid19, iar astăzi municipiul Bacău e numărul 1 în județ la infecțiile Covid19 (oare viceprimarul Miroşeanu, unul din artizanii tunului de 3 mil. euro cu cortul instalat la Baza Letea, doarme liniştit ştiind că Bacăul e în topul judetean Covid, că la spitalele din județ nu mai sunt paturi libere la ATI, iar la acel „spital modular” nu s-a tratat niciun caz covid de un an de zile!?);

-ați reuşit să brevetați spălatul mecanizat al străzilor într-o zi cu ploaie şi să inaugurați „detaşamentul” de curățat zidurile de postere & afişe;

-ați excelat la capitolul postări, când orașul așteaptă de la voi investiții concrete, nu pălăvrăgeală despre greaua moştenire pe Facebook.

Ați uitat pentru ce sunteți plătiți cu peste 10.000 lei/lună: nu pentru a vă lamenta în rețelele de socializare, ci pentru a veni cu soluții și proiecte concrete pentru acest oraș.

Aveți majoritate în Consiliul Local, aveți guvern PNL/USR, v-ați luat în primire sinecurile de jumătate de an, este cazul să și munciți pentru Bacău!

Lăsați politica şi lozincile ptr că alegerile au trecut, abandonați tentativele jalnice de victimizare că nu țin și puneți osul la treabă: băcăuanii așteaptă de la voi ce ați promis prin contract, adică tren urban, stadion, parcări plutitoare, parcuri și spații verzi, salubrizare etc. Şi mai multă decență. Dovediți că vă meritați salariile!” au scris cei din PSD Bacău pe pagina de Facebook.