Comunicat de presa

Dorin Chirilescu: „LSV concurează lejer la titlul de „Primarul Pinocchio”

Intr-o postare facuta ieri pe pagina de facebook, consilierul independent Dorin Chirilescu vorbeste despre joaca de-a administratia a celor din Alianta USR-PLUS-PNL:

Primarul nu se dezminte și continuă cu minciunile la adresa mea.
Cred că concurează lejer la titlul de „Primarul Pinocchio”.
M-am obișnuit.
Intenționam să fac o postare lungă, dar cred că va fi mai eficientă discuția de la ședința ordinară de consiliu local de miercuri, 31.03.2021, în care voi explica pe larg situația și cum minte această administrație useristă care funcționează mai mult pe Facebook, decât în teren.
Da, ați înțeles bine, era programată ședința ordinară la trei zile lucrătoare distanță de cea de ieri.
În ceea ce mă privește, fiind în imposibilitatea reală de a participa la ședința de ieri, am și anunțat secretarul municipiului înainte de ședință.
Ceea ce trebuie să înțelegeți este că acești oameni se joacă de-a administrația, convocând ședințe extraordinare cu puncte pe care nici ei nu le votează, sau mai nou, o ședință extraordinară cu 3 zile lucrătoare înainte de cea ordinară, unde se puteau discuta punctele respective.
Nu s-a blocat nimic legat de străzi sau trotuare, dar vă invit să urmăriți ședința de miercuri, unde voi explica foarte clar cum mint cei care conduc primăria.” scrie Dorin Chirilescu.