Pareri

Cât şi ce reprezintă vocea USR în Bacău. Câţi băcăuani au „pariat” pe LuciDinBrăila?

Înainte de 27 septembrie 2020, adică în campania electorală de care am beneficiat noi electoratul, LuciDinBrăila a bulversat băcăuanii cu proiecte SF şi de care a uitat între timp. Luci a fost votat de 8,42% din electoratul cu drept de vot. 8,42%! Dacă socotim aici şi păcăleală trasă peneliştilor care au fost minţiţi de Luci şi care au votat Luci primar în speranţa că Palăr al lor va fi şaf la Consiliul Judeţean, cred că nu exagerez cu un procent „curat” de circa 4% care au susţinut brăileanul. 4% electorat userist păcălit de brăilean, ei fiind pracatic victime.

10% din 4% e fix vocea postacilor userişti dornici de funcţii la stat, cam 20-30 la număr, după 6 luni de mandat ZERO şi de aceea nu-i prea vedem. Între timp câţiva postaci iniţiali au realizat ţeapa şi au renunţat la propagandă, personal cunoscând vreo 4-5. Luci se bate cu pumnul în piept că e primarul căruia băcăuanii i-au acordat încredere. Boss, fătălău mic ce eşti, 8,42% nu prea înseamnă vocea băcăuanilor ci bucăţica de electorat păcălită de trenul urban şi parcările plutitoare. Matematic vorbind. Reţine pentru tine şi pentru gaşca USR că 91,58% dintre băcăuanii cu drept de vot nu au ales LuciDinBrăila! Pricepi asta boss? Aşadar, majoritatea virtuală din CL nu o ai tocmai din cauză că te păcăleşti cu cifrele.

Vocea postacilor USR nu va fi niciodată îndeajuns că manevrele voastre să treacă cu brio la votul din CL şi trebuie să accepţi că eşti de nivelul unui purice pierdut în blana unui urs. Ursul fiind Primăria Bacău.

Vocea USR şi a lui Luci nu mai e la momentul martie 2021 nici de 4% cât spuneam mai sus pentru că între timp unii oameni şi-au dat seama că au fost păcăliţi. Mai ales peneliştii care şi-au dat seama imediat că au susţinut un incompetent, dovada fiind şi declaraţiile contradictorii enunţate de liderii din PNL vizavi de intenţiile brăileanului.

Între timp, am mai descoperit și angajări cu iz penal în dreptul acestui primar brăilean, despre care vom afla chestiuni interesante în perioada următoare.

Aşadar, gura mică pentru că nu sunteţi practic la putere…