Pareri

De ce nu vă ies combinaţiile dragii mei userişti?

Chiar ne întrebăm de ce proiectele useriştilor sunt respinse pe bandă rulantă de opoziţie. Pentru că USR e PSD New Age spune un prieten de-al nostru. Eu reamintesc că nici PSD-ul n-a avut parte de o aşa opoziţie a proiectelor şi asta pentru că sunt cu iz de „ciordeală” şi de o prea mică importanţă pentru comunitate.

Când îţi lipseşte creierul, te dai important şi nu discuţi cu partenerii politici, când începi să fii un tartor brăilean de Bacău, nu-ţi ies combinaţiile Luci. Aroganţa! E motivul pentru care nu te mai înghit nici angajaţii din Primărie şi nu reuşeşti să fii mediatorul din mijlocul şedinţelor de CL.

Jigneşti că la uşa Brăilei consilierii băcăuani aleşi de electorat şi încă n-ai ieşit din campania mizerabilă pe care ai avut-o în toamnă. Ba te îngrijorează soarta angajaţilor SSPM, ba vrei să-i distrugi. Hotărăşte-te! Pentru că nu vă ies combinaţiile nu-s de vină ceilalţi ci tocmai cei care le iniţiază. Repet, există o problemă internă a Alianţei şi doar eliminând-o puteţi da înainte.

Două poze cu măturătorii de la Spaţii Verzi şi „recuzita” anilor 70′ nu ne-au lămurit că te-ai apucat de treabă. Când nu va duce capul să construiţi arătaţi cu degetul spre ceilalţi. Şi noi vă arătăm cu degetul….mijlociu!