Pareri

În doar cinci luni de administraţie au intrat în vizorul DNA! „Oamenii noi” din Bacău!

Aşa cum era de aşteptat, „oamenii noi” din jurul brăileanului ajung în vizorul DNA. Ionuţ Avram, fostul purtător de cuvânt al Primăriei Bacău şi Andreea Cochior, membru în cabinetul primarului sunt bănuiţi că nu deţin la dosarul de angajare diplomele de studii necesare, aşadar DNA a cerut deja documentele necesare care să ateste aceste aspecte, notează zdbc.ro.

Pentru Ziarul de Bacău, Biroul de presă al Primăriei Bacău a precizat că angajarea lui Ionuț Avram și a Andreei Cochior „a fost gestionată strict de persoanele în cauză și de serviciile din cadrul primăriei care se ocupă cu aceste chestiuni”. De asemenea, „primarul Lucian Viziteu nu s-a implicat niciodată în astfel de proceduri birocratice și nici nu o va face vreodată. Așa se face orice angajare într-o instituție a statului”.

Gogoaşa cu Luci „neimplicat” vizavi de oamenii care s-au trezit angajaţi din senin, nu ţine. Faptul că Andreea Cochior a fost adusă la pachet de la cabinetul fostului deputat Viziteu şi Ionuţ Avram a fost angajat în cabinetul primarului după ce a condus campania electorală a brăileanului, plus prezenţa în cabinetul primarului a celorlalţi membri de cabinet din sediul cabinetului de parlamentar din George Bacovia e elocventă. Nea’ Luci, oamenii care te-au susţinut şi au strigat „M**e PSD” la proteste nu au ajuns din „greşeală” în cabinetul matale. Cei din Primărie au povestit despre „presiunile” făcute pentru angajarea lui Avram la acea vreme. Normal, acum te dezici de lucrurile astea pentru că eşti la pachet cu ilegalitatea făcută.

Să ne reamintim de onestitatea oamenilor noi din USR din campaniile electorale? Nu a existat, ştiu, iar noi ne-am lămurit devreme de acest lucru. Transparenţa şi competentă a fost abandonată de userişti după ce au poposit în Primăria Bacău şi iată că Luci e în scandalul ce a ajuns la DNA mai repede decât a reuşit Necula. În doar 5 luni de administraţie, useriştii sunt în vizorul DNA. Bravo! Politicieni noi!

Foto: aghiuta.ro