Pareri

Cine a evaluat-o pe Judeu? Demisionarul? Sunetistul? Cameramanul? Tot o duduie fără studii superioare?

Am citit despre evaluarea directoarei Judeu de la Teatrul Municipal. Bun. Cică a primit nota 6.81. Bun şi asta. În contiunuare se menţionează că evaluarea a fost făcută de doi şefi de teatre şi…un membru al cabinetului primarului. Hopa! Vorbim cumva de o evaluare făcută de proaspătul demisionar Avram? Sau poate de Irinel sunetistul de la nunţi? Sau cumva de membra cabinetului căreia îi lipseşte şi ei diploma de studii superioare de la dosarul de angajare, Cochior? Cine a ajuns să o evalueze pe Judeu?

Un concurs desfăşurat zilele trecute în cadrul Primăriei, unul care viza trei angajări a fost suspendat după ce s-a desfăşurat proba scrisă. Urma proba orală dar a intervenit o problemă: Doamna Cochior e „puţin ilegală” prin Primărie, probabil de aceea nu a mai venit la serviciu zilele astea şi a făcut parte din comisia acestui consurs. Dacă azi se vorbeşte deja de existenţa unui dosar penal pentru Avram, nu poate urma decât o altă problemă pentru doamna Cochior. Ce e interesant e că aceeaşi doamnă Cochior a făcut parte din cabinetul deputatului Luci în trecut. Tot fără diplomă de studii superioare? Apoi îi auzim pe oamenii noi din USR care ne vorbesc de oameni competenţi şi de o transparenţă nemaîntâlnită în cadrul administraţiei locale. Serios? Avram şi Cochior reprezintă oamenii competenţi şi transparenţa?

Mai ţineţi minte tam-tam-ul cu SMUP-ul? Acolo se vehicula un nume. Borş! Omul n-a reuşit acolo pentru că n-a trecut proiectul dar a nimerit cumva Spaţiile Verzi. Cum? Cu ajutorul propunerii semnate de aceeaşi doamnă Cochior, fără diploma de studii superioare depusă la dosar. Acum Borş e director la Spaţii Verzi! Dacă doamna citeşte aceste rânduri şi crede că nu avem dreptate îi aşteptăm o copie a diplomei pentru ca acest articol să poată deveni el însuşi nul.

Semnătura ei a fost pusă pe multe documente ale administraţiei locale şi ne întrebăm dacă ele mai pot fi legale în cazul în care nu a apărut încă diploma buclucaşă. Cum ne va explica administratorul municipiului Bacău faptul că ele pot deveni nule? Toate semnăturile doamnei Cochior au fost contrasemnate de Luci şi sperăm ca el să nu fi semnat doar ca primarul pentru că în situaţia în care legalitatea e discutabilă va fi unul dintre actorii filmului cu „proşti”. Nu ăia ai lui Avram şi chiar ei înşişi!

Revenind la Judeu, mai întreb încă odată: Cine e membrul competent care a evaluat-o? Demisionarul? Cei fără diploma de studii superioare? Sunetiştii sau cameramanii? Între timp avocatul a devenit prefect.

 

 

One thought on “Cine a evaluat-o pe Judeu? Demisionarul? Sunetistul? Cameramanul? Tot o duduie fără studii superioare?

  1. sa vedem, oare cine a invitat specialistii in evaluarea elizei judeu? si care a fost misiunea trasata de catre primar si oamenii lui fara studii? oare cui i-a fost promis postul de director de teatru? nu cumva celui care l-a ajutat in campanie si care face poteca la primarie? am sentimentul ca aici se va naste un mic dosar de coruptie. hai sa intram mai adanc in lumea tulbure a primariei din bacau si sa vedem cum se promit posturile institutiilor publice.

Comments are closed.