Comunicat de presa

Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR suspendă sprijinul de 1500 de lei pentru educația timpurie a copiilor!

Minciună după minciună! Hoție după hoție! Aceasta este caracteristica predominantă a guvernării actuale. O nouă țeapă ordinară îi lasă pe copiii de grădiniță și preșcolari fără sprijinul nu doar promis în campania electorală, ci și legiferat.
Este vorba despre o deducere de 1500 de lei pentru fiecare copil, pe care ar fi avut-o angajatorul pentru susținerea educației timpurii – adică un sprijin pentru angajații care-și duc copii la creșă ori grădiniță.
Legea este promulgată, este în vigoare, dar în loc să emite normele necesare și s-o aplice, guvernul Cîțu o amână sub pretexte puerile. În fapt nu are banii necesari, deși continuă sarabanda împrumuturilor gigantice.
Ipocrizia și cinismul guvernanților sunt cub atât mar revoltătoare cu cât în perioada campaniei electorale ANAF, cu Cîțu șef la Finanțe, a mers până acolo încât a promovat printr-o broșură beneficiile acestei măsuri.
Iar Iohannis, cu al său program fantomă, ”România Educată”, mereu promis, niciodată început, împingea tupeul și minciuna până acolo încât săptămâna trecută, cu doar câteva zile înainte ca guvernul său să-l suspende aplicarea, declara public ”vom investi în dezvoltarea sistemelor de educaţie timpurie, dar şi în pregătirea specialiştilor în meseriile viitorului prin investiţii în învăţământul dual.”
Efectiv este campionat deșănțat de minciuni oficiale. Reprezentanții guvernului se întrec cu Iohannis cine minte mai mult și mai gogonat!” a scris astazi deputatul PSD, Claudiu Ilisanu pe pagina de facebook.