Pareri

Luci aplica doua unitati. De prosteala. Rata de incidenta nu-i a lui acum.

Astazi, rata infectiilor cumulate in Municipiul Bacau este sub 2,5 – adica aproximativ jumatate de cum era atunci cand am preluat mandatul. Acest rezultat se datoreaza unor serii de masuri de preventie luate de municipalitate dar mai ales de responsabilitatea dumneavoastra.. Asta scria LuciDinBraila pe 29 decembrie 2020 pe facebook. Cumva, braileanul si-a aplicat meritele pentru rata scazuta la jumatate din cauza masurilor pe care administratia le-a luat. Primaria Bacau nu luase nicio masura de preventie si rata scazuta avea alte motive. Dar nu a putut sa nu-si suflece el manecile aranjandu-si gulerul la camasa si cravata incercand a ne imbrobodi cu prostii.

Ce se intampla azi? „Din păcate Bacăul se alătură și altor orașe în care rata de infectare depășește 3 la mie, după Giurgiu, Galati, Drobeta Turnu Severin, Brăila, Satu Mare, Sibiu, Călărași sau Bucuresti. În total avem 7 localități în județ care au depășit rata de 3 la mie. În municipiul Bacău astăzi avem o rată de 3.12 la mie.” scrie acelasi Luci.

N-a mai scris azi si ca din cauza masurilor pe care nu le-a luat administratia se intampla asta ci doar asa sec, suntem in groapa. Pai de ce Luci? Fa la fel ca in decembrie 2020 si asuma-ti cifra mentionand ca sunteti praf.