Purtătorul de cuvânt al Primăriei Bacău nu şi-a încasat salariul? Diploma de studii să fie buba?

Cum s-au făcut angajările la cabinetul primarului Luci? Ies la iveală nişte detalii care nu par să le facă cinste. Angajările pe posturile pe care trebuia să aduci la dosar şi diploma de studii superioare dau „roade” acum. Cum? Se pare că salariul pe luna ianularie 2021 nu s-a încasat din cauza asta şi doamna de la Resurse Umane n-a mai făcut pontajul, după cum ne spun sursele.

În categoria asta intră, se pare, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bacău, Ionuţ Avram care nici după 6 luni de administraţie n-a reuşit să aducă diploma de studii superioare, diplomă necesară la angajarea pe acest post. Şi se făcu’ o bubă. Una în care practic, purtătorul de cuvânt are probleme în a-şi încasa salariul binemeritat.

Doamna de la Resurse Umane cunoaşte aspectul penal al acestei situaţii şi probabil că nu doreşte să se joace cu focul, aşadar pontajul pentru purtătorul de cuvânt pare că nu s-a realizat. Surse din Primăria Bacău vorbesc despre asta şi despre nişte contre pe seama diplomei lipsă la dosar precum şi despre oamenii noi care au promis că angajările se vor face în litera legii şi a competenţei pentru fiecare post ocupat în cabinet.

În aceeaşi situaţie se pare că se află şi o doamnă consilier în cabinetul Viziteu, una care a declarat că diploma a pierdut-o şi a făcut cerere pentru a i se elibera alta. Cică nici până acum doamna Cochior nu a reuşit să aducă la dosar diploma în cauză şi asta ar fi o altă problemă.

Probabil că salariul de 2300 lei pentru posturile fără studii superioare nu-i încântau pe cei doi şi de aceea se trage de timp. Aşteptăm totuşi să ne contrazică cineva şi să vedem că angajaţii menţionaţi au tot ce le trebuiau la dosar şi dovada că şi-au încasat salariul pe luna ianuarie 2021, moment în care acest articol ar deveni nul.

Baftă la diplome dragi prieteni! Oricum faceţi o treabă excelentă… 🙂