Preşedintele CJ Bacău, Valentin Ivancea, pe bicicletă spre locul de muncă!

Preşedintele CJ Bacău, Valentin Ivancea, a marcat deja prima „Vinere Verde” şi s-a prezentat la muncă astăzi folosind bicicleta. Deşi vremea a fost total neprielnică, Ivancea a vrut să dea startul uneia dintre soluţiile ce reduc semnificativ poluarea şi să fie un real exemplu.

În pofida dimineții răcoroase, am decis ca astăzi să vin spre Consiliul Județean pe bicicletă, marcând astfel „vinerea verde”, instituită în plan național la inițiativa Ministerului Mediului.
Din păcate, îndatoririle de serviciu şi programul de la birou, adeseori prelungit, nu-mi permit să merg/circul cu bicicleta atât cât aş dori. În ciuda acestui neajuns, ori de câte ori se iveşte prilejul, profit de ocazie pentru a pedala câțiva kilometri în şaua bicicletei.
Acest mijloc de deplasare non-poluant şi sănătos câştigă din ce în ce mai mulți adepți şi la noi, fapt cu adevărat îmbucurător: într-o Europă Verde, din care şi noi facem parte, bicicleta se profilează drept una din soluțiile pentru reducerea poluării şi salvarea mediului înconjurător.
Să profităm cât mai mult de ea!
” a scris Valentin Ivancea pe pagina de facebook.