Pareri

Burleanu l-a dus pe LuciDinBrăila în lumea viselor!

Probabil că asta şi-a dorit Luci Brăileanul şi nu Burleanu, om serios. Am citit de trei ori şi am râs de patru ori la postarea ipocrită a edilului aflat în carantină. O postare în care Luci începe să livreze din nou fantezii E-rotice, legate de sport în general şi de fobal în speţă.

Are soluţii! A găsit soluţii! Are veşti bune! Se ocupă Federaţia Română de Fotbal de stadioanele din Bacău. Lucreţiu Avram e ca şi rezolvat, teren sintetic, tribune refăcute şi fotbalul de performanţă invadează Bacăul. N-a zis nimic de Champions League în postarea asta şi nu înţeleg de ce. Probabil că a uitat săracul.

Să revenim, LuciDinBrăila s-a întâlnit virtual cu Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal şi deja a intrat în lumea viselor. Să ştiţi că nu i se trage de la COVID, nu, el are visul în genă. Propaganda continuă pe hârtie, în fotografii şi pe buzele postacilor de serviciu şi ne vorbeşte despre o ”întâlnire fructuoasa”. Băi băiatule, fructuoasă? În ce sens? Cică vin cu trenul ăştia de-s specialişti la federaţie şi se ocupă de stadion.

Municipalul? Îl rezolva specialiştii din FRF. Doar să-şi bea cafeaua şi până să ne dezmeticim din servitul celor 44 de pahare e gata!

Programe de popularizare a fotbalului în Bacău cu parteneriat Disney, grădiniţă cu ”specialitatea” de gen, implementarea de programe ce vor începe încă din această primăvară! Nenea, e deja primăvara, în caz că n-ai aflat pe când împărţeai flori doamnelor. A venit Burleanu să-l ia la mişto şi ăsta nici nu şi-a dat seama. Brăileanul crede că în primăvara asta nu vor înflori doar copacii ci şi fotbalul în municipiul Bacău.

Vise plăcute Luci! Nu se va întâmpla nimic real în primăvara asta!

One thought on “Burleanu l-a dus pe LuciDinBrăila în lumea viselor!

Comments are closed.