Pareri

Angajaţii SSPM şi-au primit salariile. LuciDinBrăila spune ba! #MizeriiUSR

Conform unor surse jurnaldebacau.ro, angajații SSPM-ului și-au primit salariile, doar că primarul nu a știut acest aspect. Bine, ăsta de-i primar nu are habar de multe lucruri de aceea tăvăleşte în şedinţele de CL doar proiecte ce cad pe capete. Salariaţii pe care-i plâng useriştii şi-au primit salariile în timp ce LuciDinBrăila declara într-o emisiune live pe Tele 1 Bacău că nu şi le-au primit din cauza consilierilor ce votează contra doleanţelor Alianţei cu doar 4 consilieri în CL.

La SSPM există o situație nefericită din punct de vedere social. Din 15 februarie, nu și-au primit salariile. Nu e nimeni care să aibă putere de semnătură. Am încercat cu două garnituri de persoane care să asigure Consiliul de Administrație provizoriu și consilierii locali au considerat că nu vor acest Consiliu de Administrație.” (declaraţie din data de 25 februarie, dată la care angajații își încasaseră salariile) notează acelaşi jurnaldebacau.ro şi asta demonstrează încă o dată cât de informat e brăileanul.

Hohotele de plâns ale găştii useriste pe facebook pare că nu-şi au rostul şi e indicat ca Luci să se informeze mai corect altă dată, plus, o comunicare cu detalii mai exacte cu altă ocazie şi numirea în funcţiile de conducere a SSPM a unor oameni potriviţi nu lingători de clanţă brăileană. Şi poate au succes.