Pareri

USR îi apără pe studenții de la Drept care au copiat la examen

“Așadar 45 de studenți ai facultății de drept de la universitatea din București au fost prinși recent încercând să fraudeze examenele din sesiunea de iarnă a anului I și decanul a decis să propună exmatricularea lor. Foarte bine, ar fi un semn de seriozitate și însănătoșire al mediului universitar.

Pe de altă parte USR Tineret se declară solidar cu infractorii. Omuleții noi îi apără pe juriștii noi în devenire.

Postarea făcută de USR Tineret

USR Tineret e aripa bolșevică a partidului, în timp ce protipendada și aspiranții mai de rând formează grosul menșevic. Nu este damblageală ca afară care să nu fi fost preluată de USR Tineret. Și cum ei revendică viitorul partidului… Apărarea studenților prinși copiind e varianta USR a sloganului „Black lives matter”, tradusă în termeni universitari autohtoni prin „Carierele loazelor contează”.

Din iunie 2019:
USR Timiș a refuzat înscrierea în partid a singurului funcționar care luptă împotriva abuzurilor și corupției din Primăria Timișoara” scrie Emil Borcean într-o analiză pertinentă pe pagina de Facebook.

https://www.ziuadevest.ro/usr-timis-a-refuzat-inscrierea-in-partid-a-singurului-functionar-care-lupta-impotriva-abuzurilor-si-coruptiei-din-primaria-timisoara/