Pareri

Revine circul. Mâine în şedinţa de Consiliu Local. Împrumutăm sau nu Primăria Bacău cu 160 milioane lei?

Răspunsul îl ştim de pe acum. Nu se va întâmpla asta pentru că mai avem şi consilieri normali la cap şi care nu vor să împovăreze generaţia următoare pentru mofurile brăilenilor aciuaţi sezonier pe meleagurile bacoviene. Am recitit proiectele de campanie ale brăileanului care nu mai seamănă deloc cu cele actuale focusate pe strângerea de bani la buget.

Mâine va fi din nou show în CL pentru că marţienii au gândit altă strategie de a face rost de bani la buget. După salubritate şi mărirea impozitelor vine asta cu împrumutul de la cetăţenii Bacaului deşi marţienii spun că nu e termenul corect. E foarte corect! Obligaţiunile cumpărate de băcăuani ar fi un împrumut oferit Primăriei. Şi n-ar fi rău dacă asta s-ar întâmpla pentru a implementa nişte proiecte de dezvoltare. Şi dacă nu ar fi pe 15 ani. Băieţii vorbesc despre plata unei datorii a administraţiei Necula (total fals) şi grupurile politice din CL au anunţat deja că nu vor vota o nouă viziune proastă a brăileanului. Vom ajunge la eşecul cu numărul 8 în doar 4 luni. Record după record, prostie după prostie.

PSD și PPU-SL nu votează creditul de 160 milioane lei de la populație, pe care îl dorește Luci, PRO România spune NU şi consilierul independent Chirilescu, părerea mea, ar vota la fel.

Aşadar, marele câştigător al alegerilor, LuciDinBrăila, nu va reuşi nici de data asta să pună în aplicare o penibilitate.