Pareri

Tăiem pensiile nesimțite! Interzicem cumularea lor cu salariul la stat! Parcă așa sunau promisiunile USR, nu?!

Se supara mereu cand ii arati cu degetul si strigi la ei ca-s la fel ca ceilalti politicieni spagari si corupti. Se supara cand ii critici si te acuza ca nu dai o mana de ajutor la administratie, de parca tu ai candidat si castigat alegerile. In schimb, cei care au urlat ”ciuma rosie” fac acum mai rau decat cei blamati de ei in strada si administratia e ticsita cu ”de-ai lor”. In toata tara se intampla asta dar mai cu seama in orasele mari. Jurnalistul Dan Bucura a facut o alta dezvaluire a mizeriilor USR in Bucuresti:

Hai să-i văd pe fanii USR-Plus cum o digera pe-asta și ce explicații jalnice mai găsesc. Iată știrea:- Primarul Clotilde Armand tocmai a numit șef la poliția locală sector 1 un distins pensionar special pe numele sau Edward Horotan. Acesta este un ilustru pensionat precoce, care ridică lunar aproape 2000 de euro (conform propriei declarații de avere). La pensioara cu pricina, domnul va adăuga de acum și salariul de la stat.

Deci când e vorba de USR-isti e voie, nu? Când arată ei că sunt exact ca toți politicienii care ne prostesc de 30 de ani, atunci trebuie să închidem ochii și să ascundem mizeria sub preș?! Luați cu lămâie, dragi fani USR-Plus. Pe mine nu contați să mă fac că nu văd porcăriile lor, doar pentru că am strigat jos Ciuma Rosie alături de unii de la ei. Eu m-am prins cum sunt ei, de fapt…” a scris Dan Bucura pe pagina de facebook.