Pareri

Rasturnare de situatie in cazul Marasesti 100A! Autorizatia contine nereguli!

Calea Marasesti 100 A a ajuns punctul unei situatii penibile pentru adminitratia locala prin prisma faptului ca braileanul a declarat ca a verificat autorizatia de construire existenta acolo si ca nu exista nereguli. Dar iata ca Inspectoratul de Stat in Constructii raspunde printr-o adresa fix contrariul!

Raspunsul ISC

In timp ce acuza matrapazacurile fostei administratii Necula si acuza la acea vreme neregulile cu care se imbaiaza fostul primar, spune ca a verificat daca exista nereguli si culmea, maestrul pogorat din USR Bacau nu pricepe practic daca sunt sau nu neregului. Autorizatia de construire are ceva bube dupa cum mentioneaza ISC si administratia braileanului a intrat in hora bubelor repetate. Pentru ca e actualul #Habarnist al Primariei Bacau.

Mentioneaza in clipul de mai jos ca totul e in regula si atentie, ca trebuie sa-i impace si pe privati in cazurile de gen. Care privati Luci? Cu nume si prenume daca ai curaj? Privatul e colegul tau din Alianta facuta-n toamna? Asa, ca sa stim si noi populimea ce privati sunt de neatins in cazul in care se gasesc nereguli. Ascultati cu atentie vocea suava a habarnistului:

As fi curios daca cei din Primarie ce au eliberat autorizatia stiu despre ce nereguli e vorba. Daca isi pot asuma o eventuala gafa. Si sunt curios ce spune Luci incazul asta. Banuiesc ca cei de la ISC nu pot fi acuzati de habarnism. Va fi interesanta situatia in care neregulile despre care se scrie vor duce la un santier parasit, un santier in cadrul caruia s-au turnat pe repede inainte niste betoane! Hai Luci, spune-ne ceva la fel de dulce si azi.