Local

Târgul Auto devine parcare cu plată? Consilierul Dorin Chirilescu critică intenţia administraţiei!

Actuala administraţie propune ca Târgul Auto din Şerbăneşti să devină parcare cu plată administrată de SSPM pe durata pandemiei, deşi stau şi mă gândesc câţi doritori ar exista în cazul ăsta. Câţi băcăuani vor dori să parcheze acolo cu plată pentru ca activitatea SSPM-ului să dea cu ”plus”? În loc să existe soluţii pentru redeschiderea acestui târg pentru băcăuani şi pentru cei din judeţele învecinate care sunt familiarizaţi cu locaţia, administraţia pare să fi identificat locul ca o sursă de venit la bugetul local.

Consilierul Dorin Chirilescu a criticat acest lucru în avanpremiera şedinţei CL din 26 februarie 2021 şi trebuie subliniat faptul că târgul auto e unul din proiectele de suflet ale băcăuanului.

Primarul Viziteu propune și transformarea „temporară” a Târgului Auto din Șerbănești în parcare cu plată administrată de SSPM, pe durata pandemiei, invocând-se faptul că legislația nu permite deschiderea acestui obiectiv, pentru care mă zbat de peste 6 ani de zile să îl modernizăm și care aducea la bugetul local aproximativ 100.000 de lei pe lună.
Vreau să fie clar pentru toată lumea că voi sancționa orice tentativă de „combinație imobiliară”, iar singura soluție de relocare a acestui obiectiv care aduce bani la bugetul local pe care o voi accepta este deocamdată cea identificată de mine și fosta administrație liberală, și anume pe parcela 52 în apropriere de Registrul Auto Român, deoarece s-ar integra perfect în specificul zonei și am profita și de ieșirea la centura ocolitoare a Bacăului.
Să vă fie clar, târgul rămâne al băcăuanilor!
” scrie consilierul independent Dorin Chirilescu pe pagina de facebook.