Pareri

#mizeriiUSR. Drula, Clotilde, EGIS…Cum fac bani useristii lui Barna.

O analiza a politicii facute de ministrul Drula de catre Dan Bucura mi-a atras atentia astazi, pentru a reconfirma inca odata daca mai era nevoie metehnele fostelor guverne pe care, culmea, ei le-au blamat pana sa ajunga la butoane.

Dacă mai aud mult de EGIS, firma de consultanță și supraveghere autostrăzi, mă lasă nervii! Noi n-am construit mai nimic în 30 de ani, dar ăștia fac zeci de milioane din monitorizare!

Iar pe Drulă de la Transporturilor, pe care taman ce l-am lăudat ieri pentru restructurarea Tarom, l-am scos de pe lista celor cu bune intenții – Dezvaluirile de ieri te umplu de greață. În prima ședință a CNAIR, compania care ar trebui să facă autostrăzi din subordinea lui Cătălin Drulă, ce credeți că s-a pus în discuție?! Exact cererea firmei Egis de suplimentare a fondurilor pe care aceasta le primește de la statul român pentru supravegherea lucrărilor la inexistenta autostradă Transilvania!

Egis este întâmplător firma la care a fost mufată prietena și colega de partid a lui Drulă, actuala primariță Clotilde Armand. Scandalul Egis a fost dealtfel un subiect aprig discutat în campania localelor..

O spun aici, să rămână scris. Tinerii ăștia reformatori de la USR au fix aceleași metehne că predecesorii lor ruginiți în politica mioritică. Doar că au avut un marketing mai bun. Acum, că au ajuns la cașcaval, procedează exact ca ceilalți: fac bani ei cu ei, doar pentru ei. Uitați de poveștile pe care ni le-au vândut în campanie. Probabil o să înțeleagă tot mai mulți români asta, dar nu mai putem face nimic decât după 4 ani. Până atunci, doar ne putem ruga să le iasă cât mai puține combinații de tipul celei cu Egis”