Pareri

Se vorbeşte despre un plagiat marca Geta! ”Fără penali în funcţii publice” la etajul 1 al Maternităţii.

Dosarul de inscriere la concursul pentru functia de manager trebuie sa contina urmatoarele documente :

… l) declaratie pe propria raspundere a candidatului ca proiectul de management este conceput si realizat integral de catre candidat.

Rog candidatul care a elaborat proiectul cu numarul 1 si care nu indeplineste aceasta conditie sa se retraga din concurs” asa scrie Sebastian Hriban, candidat la concursul de manager al SJB, pe pagina de facebook.

Ne prezinta doua linkuri, unul dintre ele trimitandu-ne la proiectul doctorului Fit Georgeta din Spitalul Judetean Zalau si al doilea cu proiectele prezentate de cei trei candidati.

Am citit integral cele doua proiecte, ale dr. Fit Georgeta si a candidatului Draghici (USR) opinia mea fiind ca e proiectul depus de ea la punctul 2. Parerea? Mi s-a parut ca retraiesc perioada lui Ponta in care citeam plagiatul ”dottorelui”. Seamana prea mult, ba chiar mi se pare ca n-a ”scapat” nicio virgula.

E incredibil la ce nivel a ajuns ”Fara penali in functii publice”. La nivelul 1 al Maternitatii. Useristii ar spune ca ni se pare, nu? Babaieti, cititi cele doua proiecte, mai lasati bautura si spuneti asta cu mana pe Biblie. Pardon, uitasem ca useristii lui Barna nu au incredere in Biblie. 🙂