Pareri

Declaraţiile senatorului Cernic sau cum arată prostia când pupi moaştele partidului.

Ne obisnuisem cu declaratiile socante ale Veoricai, Ciordache, Benea sau ”Mitraliera” insa aia sunt istorie. In acest mandat il avem la Bacau pe Cernic, cel care in opinia mea poate doar sa citeasca de pe foaie ceea ce-i scriu altii si ”altii” e doar Luci. Si pentru ca Luci il mangaie dimineata pe crestet, pare ca-i da si fituica pentru ce trebuie sa declare la pranz.

De data asta ne socheaza cu o declaratie despre mortii abandonati la portile cimitirelor, care dupa ce ca nu-l privesc din postura de senator (insa proasta practica a fostilor senatori pe care-i critica a uitat-o) e si eronata. De manipulare nici nu mai vorbim!

Hai sa citim asta!

La Bacău, PSD a abandonat la propriu morții la poarta cimitirelor, după ce a lăsat șomeri 150 angajați ai SSPM.

Este sau nu situația aceasta o dovadă clară că și la Bacău, la fel cum s-a întâmplat și la nivel național, PSD a înființat instituții de stat care nu sunt altceva decât sinecuri pentru a vă unge șefi dintre apropiații partidului pe salarii nemeritat de mari?

L-as intreba cum au abandonat LA PROPRIU mortii la poarta cimitirelor! Luci n-a gandit bine textul si tu….l-ai citit pe nemestecate. Creieru’….il mai folosim? Cum sa declari asta boss? Vrem sa vedem mortii abandonati in fata portilor cimitirelor, daca esti asa competent. Nu sunt!

Manipularea la care recurge senatorul care practic nu stiu ce cauta la portile cimitirelor din Bacau e una mai ”jegoasa” decat cele facute de pesedisti si de aceea tare incepem sa-i regretam. Practic, ai devenit ”mascariciul” de Bacau preluand locul de la Luci.

Hai ca-i dai bine tata…Maine te preocupa plagiatul candidatului prezent la concursul SJB? Roag-o sa-si puna tricoul cu ”Viziteu primar” 🙂