Pareri

USR Bacău vrea să influențeze concursul de la Spitalul Județean în favoarea colegului lor de partid?

Să ne aducem aminte cum urlau marţienii albaştri la pesediştii ce infiltrau politica în instituţiile statului, să ne aducem aminte cum prezenţa senatorului Benea în vreo instituţie publică era sancţionată de actualul senator USR, Cernic Sebastian. Mai ţineţi minte cum îl interpelau ăştia ”noi” pe tătucul Benea atunci când îşi făcea prezenţa pe la Aeroport, Spitalul Judeţean sau şantierele deschise pe raza judeţului Bacău?

”Treaba unui senator nu e cea de prezenţă la o astfel de manifestare şi nu înţelegem ce caută el aici” scriau la unison useriştii agitaţi de Benea cu prezenţa lui la diferitele evenimente locale.

Observ cu stupoare astăzi că slugoii userişti ajunşi în Senat, fix ăia foarte vocali în a-l condamna pe Benea fac acelaşi lucru, ba chiar mai rău.

Marţi, are loc concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului Judeţean Bacău, concurs la care participă actualul manager, Adrian Popa, medicul Sebastian Hriban şi medicul Geta Drăghici. Geta Drăghici e ”frişca” aruncată de Luci în lupta pentru Spitalul Judeţean, e susţinătoarea brăileanului în campania electorală de la locale şi cea care ”trebuie” să câştige această funcţie pentru ca ”depolitizarea” să continue la Spitalul Judeţean până îşi montează marţienii toată gaşca, peste tot. Nimic rău până aici, nimic nou, aceeaşi dorinţă de a pune mâna pe instituţiile statului din partea partidelor aflate la guvernare.

Ce urmează e foarte interesant. Avem una bucată de senator, Cernic Sebastian şi una bucată de postare pe facebook. Una care mă oripilează şi care mă face să cred că ăştia n-au scrupule mai ceva ca ciuma roşie mult blamată. Tipul a anunţat că va fi prezent la concursul organizat de Spitalul Judeţean şi că va adresa o întrebare candidaţilor. Băi eşti nebun? Cui vrei să-i adresezi întrebarea senatorule? Colegei Drăghici? Celei cu care aţi împărţit şampania de la locale? Cât de penibil poţi fi să anunţi aşa ceva? Tu ăla care îmi vorbeai mereu despre depolitizare, despre tartorul Benea care ”se băga” peste tot deşi nu ar avea ce căuta aici în calitate de senator?

Cernic ii facea camoanie Getei Draghici in toamna

Facem asta în timpul programului de lucru de la Senat domnule Cernic? Sau poate că ţi-ai luat liber?

Într-o luptă oarbă cu Hriban Sebastian şi în care marţienii sunt ciuca bătăii cu nişte sentinţe ce îi fac de tot râsul, tipul ăsta ”nou” în politica băcăuana e aşezat pe ghidajul influenţării acestui concurs de la Spitalul Judeţean de brăileanul care e disperat să îşi monteze membrii în cât mai multe instituţii publice? Practic, senatorul de pluş are altă treabă şi nicidecum nu are ce căuta în sala de concurs unde participă….colega de partid. Să mă scuzi, eşti sănătos domnule senator? Eu cred că nu! Dacă te pune partidul să intri cu căpşorul în rahat, te bagi ca nătărăul.

Eu aş insista ca domnul Benea să participe şi el marţi în sala de concurs şi să adreseze şi el o întrebare. Ce zici? Ha? Nu-i bine nu? El trebuie să facă autostrăzi cum tare-ţi plăcea să mănânci rahat acum un an. Nu e normal să fie prezent din postura de europarlamentar. Dar tu nenicule, ce naiba cauţi la concursul unde participă prietena de partid? Nu-i aşa că noi suntem proşti?

Vii tot cu foaia în faţă aşa cum faci în Senat? Că doar citind de pe foaie ce-ţi scrie Luci eşti în stare. Fierb! Se simte, nu? Şi băcăuanii care v-au votat fierb. Pentru că sunteţi mai mojici decât au fost ăştia în toţi 30 de ani băiatule. Sunteţi disperaţi să acaparaţi totul şi depolitizaţi pe naiba instituţiile statului.

Acum înţeleg ce căuta Cernic la protestele #rezist! Puterea! Acum o împarte colegilor de partid încercând să politizeze şi să influenţeze concursurile din instituţiile statului deşi treaba lui e cu totul alta?

Geta Draghici ii facea campanie lui Cernic in toamna

”Voi asista marți, 16.02.2021, în calitate de senator, la etapa publică de susținere a proiectelor de management în cadrul concursului organizat pentru ocuparea funcției de Manager al Spitalului Județean Bacău.

Întrebarea mea pentru concurenți este:

În ce măsură va fi eliminarea practicii șpăgilor în cadrul SJU Bacău una dintre prioritățile dvs ca manager și care este strategia pe care o veți aborda în acest sens, pentru a recâștiga încrederea pacienților în serviciile medicale oferite la SJU Bacău?” scrie senatorul de pluș, Cernic Sebastian pe pagina de facebook. PENIBIL!

Senatorul e deja ”sancționat” pe postare!

Sursa foto: Tele 1 Bacau