Local, Pareri

Niște dubioși au “furat” USR-ul!

Într-o postare pe pagina de Facebook Dosar de Politician, jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire reacționează extrem de dur, după ce USR-ista Florina Presadă a anunțat că demisionează dintr-un partid „în care au devenit emblematice dubla măsură, ipocrizia, lipsa de transparență și politica de gașcă”. „USR trebuia să fie partidul generației mele, a celor de 30-40 de ani care ducem povara taxelor și impozitele în cârcă.  Niște dubioși l-au furat”, spune jurnalistul.

„Niște dubioși au furat un partid. Mă întreabă “amicii de bine” de ce critic cu atâta patos PLUSERE? Hait, ce spuneți voi troli hastagieni?!

Eu i-am criticat întotdeauna pe dubioșii care au confiscat un partid! USR trebuia să fie partidul generației mele, a celor de 30-40 de ani care ducem povara taxelor și impozitele în cârcă. Când colo ne-am trezit cu niște isterici hastagieni/ oengiști/ combinatori cu Statul (gen Barna sau Clotilda) care au pus mâna pe această mișcare. Acum mulg deja sinecurile, funcțiile și banii statului. Că de de aia au intrat în politică: să fure și ăștia, cum au furat ailalți!,,