Pareri

Victoria de moment a USR va fi un succes al PSD-ului.

Lovitura de gratie primita de PNL Bacau e cea cu care USR Bacau are ”liber” la sefia Prefecturii. O sa spuneti ca USR-ul a urlat mereu la pesedisti sa depolitizeze totul si sa lase Romania pe mana specialistilor. Pe naiba! Au vandut gogoasa prostilor ce au sperat de-a binelea.

Un prefect din curtea USR Bacau e lovitura decisiva aplicata PNL Bacau din partea lui LuciDinBraila dupa ce l-a ademenit in cursa electorala explicandu-i ca vor fi o Alianta puternica si vor imparti frateste ciolanul. Pe naiba! A jucat individual.

Vor fi mutari de primari PNL in curtea PSD, vor fi in continuare ZERO primari USR in judet si astfel PSD-ul se intareste din nou. Fara primar la municipiu, fara presedinte de CJ si fara sefia la Prefectura, PNL-ul a deraiat precum un tren subrezit de interese meschine, nemaicontand pe plan local desi la vizita lui Iohannis in Bacau, Palar se batea cu pumnul in piept ca liberalii vor recastiga judetul.

Victoria de moment a USR va fi un succes a PSD-ului. PNL-ul a ars din temelii si nici macar n-a scos fum. Praful in ochi aruncat de Luci penelistilor, o mana de consilieri si un viceprimar, toti papusari fara un gram de putere decizionala, pe fondul unei singure filiale locale ce respira, cea din municipiul Bacau, nu aduce nimic pe termen lung martienilor albastri, din contra, viziunile-esec ale braileanului duc spre un teren recastigat de PSD mai repede decat sperau chiar ei.

Prefect de la USR si atat! Altceva nu mai au de pierdut! Si bine s-a mai plans Fenechiu…