Pareri

”Opoziția din CL există, e vie!”

”Candet, Chirilescu, Manolache, Diaconu, Șova și ceilalți consilieri chiar știu să vadă interesul cetățenilor!
O scurtă radiografie, mult mai detaliată despre o administrație: primar și viceprimar total nepregătiți și putori exclusiv guralivi, Stanciu și Ghingheș, pentru că Miroșeanu e absent crezând ca încă lucrează la stat, la stat degeaba.

Ultimul deși aparent absent în spate girează jocurile și combinațiile pe banul public ale scursurilor pseudoliberale cum ar fi interesul prea mare manifestat de președintele municipalei liberale pentru tarifele de la bazinul de înot. – Știți voi, duminica la ora 18, noaptea ca hoții vă doare capul pe voi de… binele bazinului?! Marș la refăcut scările de la bazin lichelelor, din banii voștri furați din combinații cu terenuri publice și ale foștilor moștenitori de prin Bacău!

Revenind, lepruțele aciuate temporar la primărie cred că știrile nu ajung la toți cetățenii și își permit să scrie ei ce vor, mai mult chiar, și-au tras pagina de Facebook a orașului pe nume personal precum Stanciu urcatul pe Bistriță și asta nu mai este o moștenire grea de la Necula (primar Zero) că vorba aia, le satisfac unii nevoia de narcisism atât lui cât și asistatului social din dreapta sa.
Băbăieți, sunteți pu’ afară din joc, mai rău decât șopârlele dinainte și ascultați la ce spune cetățeanul: Nu prindeți nici mandatul ăsta!

Mărășești 100A nu vă va lăsa odihniți, dar bântuiți da!
Liberalii, lichele cu funcții puși exclusiv pe combinații în timp ce useristoplusiștii fac poze și respiră mirositor, atât.”

Textul e scris de un bacauan cu un spirit civic dezvoltat (Claudiu Dorneanu) si pe care il apreciez. Si am dorit sa subscriu celor scrise si pe blog…