Pareri

A curs tot rahatul userist din sediul de pe Bacovia peste administraţia Necula. Şi acum?

A trecut prea puţin timp de la campania electorală din toamnă şi lucrurile încă nu s-au uitat. Nici campania heiteristă şi agresivă a useriştilor, nici promisiunile SF ale brăileanului, nici atacurile de joasă speţă ale fostului deputat brăilean care n-a ezitat o clipă să-l ”calce” în picioare pe Necula şi pe Benea în majoritatea postărilor.

Nu am uitat cum erau asmuţiţi postacii spre pesediştii aflaţi în CL şi spre tot ce însemna pericol pentru brăilean, nu am uitat cum brăileanul a mers într-una din şedinţele de CL exact ca un Zmeu al Zmeilor şi a arătat cu degetul spre Necula şi consilierii PSD aducându-le acuze de toate culorile.

Alo, băieţii albaştri cunoscuţi ca şi marţienii noi ai politichii, aţi uitat? LuciDinBrăila nu s-a obosit să aibă o ”conlucrare instituţională indiferent de culoarea politică a CL” aşa cum îndeamnă în aceste zile pe pagina de facebook. A curs tot rahatul userist din Bacovia peste administraţia Necula şi băieţii noi se simţeau bine.

Ce se întâmplă acum? Fix invers. Ăştia de-s marţieni nu mai acceptă critica, bălăcăreala şi atacurile asupra administraţiei pentru că pe fruntea edilului scrie Brăila. Sau poate Hrebenciuc. Ăştia fac apel la răbdare (ceea ce nu au avut cu fosta administraţie), conlucrare (deşi nu cunoşteau cuvântul ăsta până în septembrie 2020) şi iar răbdare.

Băbăieti, noi facem exact cum aţi făcut voi în precampanie şi în campanie şi trebuie să suportaţi totul fiind pe acelaşi piedestal pe care l-aţi atacat furibund atâţia ani. Fără răbdare şi fără o critică constructivă. De ce naiba nu vă mai place acum?