Pareri

Dupa ce s-a dat cu capul de pereti pentru ”referendum”, Luci n-a amenajat niciun centru de vaccinare in Bacau!

Luci braileanul voia sa ia masuri impotriva COVID-19 inca din noiembrie si s-a agitat mai rau ca celebra Coca-Cola pentru un referendum de 100 mii de euro ce ar fi mers la baietii destepti. Era atat de hotarat sa salveze Bacaul de pandemie incat s-a amagit singur ca a si reusit asta declarand mandru la o luna distanta ca rata de infectare a scazut datorita masurilor pe care le-a luat. Desigur, nu a luat nicio masura in acest sens dar omul cand fumeaza prea mult, intra in lumea viselor.

Dupa ce s-a dat cu capul de pereti cum ca el vrea sa ia masuri specifice, iata ca municipiul Bacau nu are amenajat inca niciun centru de vaccinare desi listele se pare ca-s deja lungi. Bineinteles, scuzele au si venit aratand cu degetul spre Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta care a dat ordinul pe 15 ianuarie a.c.

Nu stiu daca a renuntat la ideea cu referendumurile dar se pare ca lipsa de viziune nu poate fi umpluta cu postarile despre deszapezirea Bacaului dupa trei fulgi de nea facute laordin de pasalacul martienilor albastru-portocaliu.

Mai poate repara problema lipsei centrelor de vaccinare amenajate printr-o fotografie la bustul gol fiind modelul de incredere in vaccinul pe care Luci nu da doi bani. Hai poate ajuti mai mult decat a facut-o Iohannis…