Pareri

Un uppercut de dreapta al consilierului Chirilescu, fix în bărbia primarului Luci

Esecul cu numarul 8 al braileanului de la Primarie. Si continuam. Mai intreb o data: PNL mai e in Alianta Dreptei cu USR-PLUS? 🙂

”Vă anunț cu bucurie că alături de câțiva colegi din Consiliul Local Bacău, am reușit să obținem o mică victorie în favoarea sportivilor băcăuani ce practică judo la sala transformată din punctul termic nr. 31.

Proiectul inițial depus de domnul primar Viziteu practic îi scoatea pe micuții sportivi băcăuani din sală respectivă, noua destinație (așa cum era prevăzut în forma inițială a proiectului – vezi foto atașat) fiind pentru haltere, lupte și box.

După patru zile de discuții, telefoane, deplasări la fața locului și o mediere în care am reușit să îi punem la acceași masă pe cei doi directori ai CSM și SCM, am găsit un numitor comun pentru ca ambele părți implicate să fie mulțumite, iar activitatea de judo să continue în aceeași locație.

Astăzi, în ședința de Consiliu local, în urma presiunilor din partea părinților, media și a discuțiilor noastre, domnul primar a venit cu un amendament ce elimină celelalte discipline și păstrează destinația judo și prelungește perioada de administrare pentru SCM (clubul Ministerului Tineretului și Sportului) cu șase luni, după care, cum a promis, va veni cu un proiect de hotărâre prin care sala să treacă în administrarea CSM (clubul municipalității), pentru ca problemele legate de accesul tinerilor sportivi în locație să fie rezolvate. Îi felicit pe această cale pe părinții implicați și care au dat dovadă de spirit civic, susținându-și cauza până la capăt.

Felicitări!!!” a scris consilierul Dorin Chirilescu pe pagina de facebook.