Pareri

Urban Bacău l-a ”cotonogit”pe brăilean şi Cozmin Guşă l-a urecheat! A renunţat la proiectul buclucaş! Ghingheş, însemnări bineintenţionate!

Scandalul sălii de judo din PT 31 a ajuns şi la urechile preşedintelui Federaţiei Romane de Judo, Cozmin Guşă, cel care l-a contactat pe LuciDinBrailă în acest sens, trăgându-l puţin de urechi pentru intenţia de a trece spaţiul de la CSM către SCM.

Presedintele Federatiei Romane de Judo, Cozmin Gusa

Nu ştim cum l-a alintat, dar putem bănui un …: ”Mai Lucică, nu e bine ce faci că-ţi sar oamenii în cap şi îşi dau seama că vrei să îndrepţi sala către prietenii din PNL”.

Ne putem închipui orice, dar nu că Luci a revenit asupra proiectului din dragoste pentru sport, judo sau copiii ce practică sport acolo. Şi nici nu putem pune botul la acea lozincă postată în seara asta: ”Fără politică în sport”. Chiar nu te credem Luci.

Dacă Cozmin Guşă a intervenit înseamnă că articolul de pe urbanbacau.ro a ajuns la nivelul cel mai înalt şi ne bucurăm că am putut ajuta. Nu vrem să ne gândim la sentimentele brăileanului vizavi de acest site, dar ni le închipuim. Cu drag Luci, asemenea.

Luci a postat acum câteva minute:

Sportivii care practică Judo își vor continua antrenamentele în PT 31 de pe strada Bucegi, dar de acum cu forme legale!
Am discutat inclusiv cu președintele Federației de Judo despre situație.
Mâine la ora 10:00 am invitat atât directorii celor două cluburi (CSM și SCM), cât și antrenorul de judo. Vom clarifica cum s-a ajuns ca o sală a primăriei să fie folosită fără forme legale și să existe adevărate conflicte între cluburi și antrenori despre cine folosește sala și cine nu.
În toată această situație cei care suferă sunt sportivii.
În acest moment secția de judo a CSM Bacău funcționează în stradă Bucegi fără nicio formă legală și situația este așa de peste trei ani de zile.
Neglijența managerială și ingerințele politice au contribuit la situația de astăzi.
Nu voi tolera ca sportivii și părinții acestora să fie manipulați și folosiți ca masă de manevră pentru a acoperi grave erori manageriale sau pentru a îndeplini interese politice obscure.
Sportul băcăuan trebuie reașezat într-un cadru de legalitate și de eficiență managerială.
Fără politică în sport!

Dupa ce in proiect indica SCM, vorbeste duios ca CSM-ul ramane in PT 31

Dragă ”Pinochio”, alias Luci, păi îşi vor continua antrenamentele după ce a existat presiune publică şi după ce Cozmin Guşă te-a urecheat! Ai uitat cum suna proiectul iniţial, cel cu care voiai să ajuţi fraţii penelişti, mâine în şedinţa CL?

Ai dat înapoi pentru că au existat presiuni, unele ce au dorit să-ţi reamintească faptul că nu prea ştii administraţie. La iniţierea proiectului, viceprimarul Ghingheş a intervenit încercând să facă o propunere NORMALĂ, indicând CSM ca fiind clubul îndreptăţit să primească sala din PT 31 în mod legal pentru că CSM -ul e în atribuţiile vicelui Ghingheş. Am intrat în posesia unor însemnări făcute pe contractul iniţial care arată cam aşa….(să mă ierte Cristian dar trebuie menţionată intenţia lui bună!). Ghingheş face bine că nu intră în hora mizeriilor USR.

Insemnarile vicelui Ghinghes in care propunea ca PT 31 sa mearga catre CSM!

Şi asta după ce Adrian Gavriliu a tot cerut în ultimii 3 ani să-i fie dată în administrare această sală din PT 31, fără răspuns însă din partea fostei administraţii Necula. Deși propusese un proiect de Hotărâre prin care, în ședința de mâine, judo-ul era scos practic de pe lista sporturilor care au acces în sala de pregătire și erau propuse doar luptele, halterele și boxul, acum Luci al nostru a revenit asupra deciziei. Repet, nu pentru că ar avea o inimă mare, nu, doar din cauza presiunii.

Urban Bacău a avut un aport clar în această presiune şi promitem să fim prezenţi şi la viitoarele presiuni publice vizavi de al nostru Luci.