Pareri

Şi Avram părăseşte corabia plutitoare a lui Luci?

În ”coliviile” Primăriei Bacău se vorbeşte despre aroganţa primarului care nu răspunde la ”buna ziua” şi asta ţine de cei şapte ani de-acasă nu de doctorate pe la Grenoble. Bine, eu îi ştiu aroganţele brăileanului şi amicii mei la fel. Acum văd şi funcţionarii din Primărie cam ce om şi-au ”tras”.

Tot funcţionarii vorbesc despre o echipă decimată în cadrul acestei instituţii, una în care fiecare trage în direcţia dorită de el şi nu doresc o ”calificare” în turul următor. Dar, una din păsărelele din colivie mi-a ciripit astăzi ”una nouă”, una care se referă la părăsirea corabiei de către actualul purtător de cuvânt al Primăriei, Ionuţ Avram. La acelaşi nivel de zvon se pare că motivul ar fi acea declaraţie celebră cu ”proştii” care nu pricep administraţia lui Luci, declaraţie de la care Luci a pornit nişte discuţii. Se pare că nu şi-l mai doreşte pe cel care practic i-a adus victoria în campanie şi ar dori să se debaraseze de el.

Jurnalistul Avram, unul pentru care Urban Bacău are o simpatie aparte, respectul fiind cunoscut (cred) de acesta, nu e chiar omul care să nu critice lucrurile proaste, corabia plutitoare a edilului fiind se pare neîncăpătoare pentru astfel de caractere neîndragite de brăilean.

Vom vedea în perioada următoare dacă zvonurile se vor adeveri şi mai curioşi am fi vizavi de persoana care îi va lua locul.

2 thoughts on “Şi Avram părăseşte corabia plutitoare a lui Luci?

  1. Nu părăsesc nimic. Păsăricile tale pot fi cel mult obiective vânătorești ale sponsorului Sergiu Sechelariu. Succes?

    1. Sponsorul se comporta exceptional! Nu am ce sa-i reprosez, ca dovada si volumul meu de ”munca” 🙂 Daca sunt doar zvonuri inseamna ca nu te deranjeaza Ionut. Probabil te deranjeaza faptul ca eu am spus ce se zvoneste. Ei na, si tu mai faceai asta pe Ferma 🙂 Gata, lumea s-a lamurit. Nu pleci. Stai in continuare langa brailean. E ok, nu s-a daramat nimic in Bacau dupa zvonul asta 🙂

Comments are closed.