Comunicat de presa

Dragos Benea: ”Unde e lege, pentru PNL/USR e tocmeală”

Europarlamentarul Dragos Benea a criticat administratia Luci si a mentionat despre prioritatile care nu mai apar desi ele trebuiau sa fie primii pasi dupa investire.

Edilul care ne-a anunțat că în Bacău covidul s-a înjumătățit de când a preluat mandatul de primar ar putea să-şi reamintească de „prioritatea zero” de care, de câteva luni, a uitat deliberat: redeschiderea şcolilor din oraş.

În plus, pentru că USR guvernează cu PNL, Viziteu – care „ține” la profesori şi la „depolitizarea” educației – poate cere imperativ majorarea salariilor dascălilor, în acord cu prevederile legale în vigoare (majorări despre care Cîțu, actual premier, spunea că vor fi date – nu că lefurile profesorilor vor fi plafonate/înghețate!).

Altfel, guvernarea de dreapta ne arată tuturor, în acest caz cadrelor didactice, că unde e lege, pentru PNL/USR e tocmeală.

Mimatul responsabilității (pe Facebook) şi depolitizarea educației prin plantarea de politruci USR au devenit principala „joacă” a administrației Viziteu, un spectacol jalnic în care băcăuanii sunt invitați să se delecteze cu taxe majorate din pix, parcări plutitoare, trenuri urbane şi alte fantasmagorii de acest tip.” a scris europarlamentarul Dragos Benea pe pagina de facebook.