Pareri

Atacuri dure către primarul Luci şi priorităţile ”zero” invizibile!

Senatorul Cristina Pravăţ a subliniat excelent de bine incapacitatea primarului brăilean, pardon, băcăuan, de a livra cetăţenilor promisiunile şi priorităţile făcute în campania electorală şi mai cu seamă în 10 octombrie, la investirea lui.

”Unde e „prioritatea zero” a redeschiderii şcolilor din municipiul Bacău? Unde este finanțarea pentru majorarea salariilor din sistemul de învățământ?
Asistăm siderați la o plutire, în arabescuri, fără direcție, a acțiunilor și angajamentelor #proaspătului primar al orașului nostru.

Prioritatea zero trebuie să fie #Bacăul, administrarea și dezvoltarea sa, accesarea unor multiple surse de finanțare, pentru că e PRIMARUL acestei urbe, iar partidul său se află la guvernare.
Unde sunt măsurile concrete, deciziile luate pentru ceea ce livra băcăuanilor, pe 10 octombrie 2020, ca fiind „prioritatea zero”: redeschiderea școlilor!?

Sau, probabil, ieri, 8 ianuarie 2021, după 3 luni, a găsit soluția reluării școlii în format fizic: așa-zisa #depolitizare a învățământului, deziderat în care niciun membru USR-PNL #nu crede, fiind folosit doar pentru a masca mocirla spre care se îndreaptă educația, sub #strâmba guvernare a dreptei.

Băcăuanii nu vor mai tolera mult #minciunile şi #lipsa de viziune a actualului edil, pe care îl sfătuiesc să își ducă rolul de „negociator”, de la Vila Lac, până la capăt și să găsească soluții pentru:
-respectatarea angajamentului luat față de elevii și părinții băcăuani, în sensul #redeschiderii unităților de învățământ;
-respectarea angajamentelor luate față de toți profesorii și respectarea legii, în sensul #majorării salariilor acestora și #acordării finanțării corespunzătoare învățământului românesc.

Și poate, în al doisprezecelea ceas, conștientizează că nu majorarea taxelor și impozitelor, nu referendumurile „informale”, nu Macbook-urile, toate din banii băcăuanilor, reprezintă priorități zero…’‘ a scris senatorul Breahnă-Pravăţ pe pagina de facebook.

One thought on “Atacuri dure către primarul Luci şi priorităţile ”zero” invizibile!

  1. Se umple paharul, chiar își dorește demiterea Viziteu!
    Ce știe el cum se face un campion !
    Ce este sportul pentru tine Viziteu!
    UNIȚI SUNTEM PUTERNICI!

Comments are closed.