Atacuri dure către primarul Luci şi priorităţile ”zero” invizibile!

Senatorul Cristina Pravăţ a subliniat excelent de bine incapacitatea primarului brăilean, pardon, băcăuan, de a livra cetăţenilor promisiunile şi priorităţile făcute în campania electorală şi mai cu seamă în 10 octombrie, la investirea lui.

”Unde e “prioritatea zero” a redeschiderii şcolilor din municipiul Bacău? Unde este finanțarea pentru majorarea salariilor din sistemul de învățământ?
Asistăm siderați la o plutire, în arabescuri, fără direcție, a acțiunilor și angajamentelor #proaspătului primar al orașului nostru.

Prioritatea zero trebuie să fie #Bacăul, administrarea și dezvoltarea sa, accesarea unor multiple surse de finanțare, pentru că e PRIMARUL acestei urbe, iar partidul său se află la guvernare.
Unde sunt măsurile concrete, deciziile luate pentru ceea ce livra băcăuanilor, pe 10 octombrie 2020, ca fiind “prioritatea zero”: redeschiderea școlilor!?

Sau, probabil, ieri, 8 ianuarie 2021, după 3 luni, a găsit soluția reluării școlii în format fizic: așa-zisa #depolitizare a învățământului, deziderat în care niciun membru USR-PNL #nu crede, fiind folosit doar pentru a masca mocirla spre care se îndreaptă educația, sub #strâmba guvernare a dreptei.

Băcăuanii nu vor mai tolera mult #minciunile şi #lipsa de viziune a actualului edil, pe care îl sfătuiesc să își ducă rolul de “negociator”, de la Vila Lac, până la capăt și să găsească soluții pentru:
-respectatarea angajamentului luat față de elevii și părinții băcăuani, în sensul #redeschiderii unităților de învățământ;
-respectarea angajamentelor luate față de toți profesorii și respectarea legii, în sensul #majorării salariilor acestora și #acordării finanțării corespunzătoare învățământului românesc.

Și poate, în al doisprezecelea ceas, conștientizează că nu majorarea taxelor și impozitelor, nu referendumurile “informale”, nu Macbook-urile, toate din banii băcăuanilor, reprezintă priorități zero…’‘ a scris senatorul Breahnă-Pravăţ pe pagina de facebook.

1 thought on “Atacuri dure către primarul Luci şi priorităţile ”zero” invizibile!

  1. Se umple paharul, chiar își dorește demiterea Viziteu!
    Ce știe el cum se face un campion !
    Ce este sportul pentru tine Viziteu!
    UNIȚI SUNTEM PUTERNICI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *