Pareri

SOS! Judo-ul băcăuan riscă un ippon de la primarul LuciDinBrăila!

Din nefericire imixtiunile politice au ajuns și la secția de judo a Csm (Clubul Sportiv al Primăriei Bacău). După ce natația a fost lovită frontal prin diferite măsuri anacronice luate de primarul Luci, acum a venit rândul secţiei de judo.

Mărul discordiei? Un PT (punct termic) dat în folosință în ultimii ani de CL, clubului SCM Bacău (Club al MTS).
Deoarece SCM Bacău (Clubul Ministerului Tineretului şi Sportului) nu a avut bani să susțină secția de judo, întreaga secție, cu mic cu mare, a fost transferată la CSM Bacău (Clubul Primăriei) unde au beneficiat în ultimii ani de un buget de 8 ori mai mare față de ce primeau la Clubul de unde au fost transferați.

O disfuncționalitate s-a produs, inerent: SCM administra PT-ul transformat în sală de judo iar sportivii erau ai CSM…Clubul Sportiv al Primăriei. Asta prin transferul lor. Acum….CSM Bacău a cerut în administrare, firesc, acest PT. Deoarece a investit bani în materiale sportive, dulapuri, vestiare, tv, etc. Și chiar părinții, la rândul lor, s-au zbătut cu sponsorizări pentru a crea un climat normal pentru secția de judo, unde peste 50 de copii băcăuani îşi desfășoară activitatea, coordonați de unul dintre cei mai titrați antrenori ai judo-ul băcăuan…Aurel Chelariu pe care îl cunosc de câţiva ani.

În același timp, și SCM a cerut în administrare acest PT. Dar, dorința și răutatea directorului Ioan Șarban a fost aceea de a desființa secția judo şi de a băga în acea sală luptele, secție sportivă de unde provine directorul.
Urât, trist și nedemn.

Surpriza vine de la LuciDinBrăila care, în ședința de luni, de CL, a pus pe ordinea de zi un proiect de hotărâre care este menit să dea acel PT protejatului lui politic (directorului Ioan Șarban) în detrimentul Clubului Sportiv al Primăriei.

Nu mai înţeleg nimic. Brăileanul nu susține Clubul Sportiv al Primăriei ci un Club al MTS, care ar putea beneficia de sprijin de la ministerul de resort şi lasă 50 de copii băcăuani în voia sorții. Doar pentru că el gândeşte politic şi doreşte să câştige războiul cu Gavriliu? Luci, ăsta e un pesedist care depăşeşte inteligenţa şi competenţa întregii găşti useriste, deci, mai bine laşi războaiele la final de mandat pentru a nu claca sub presiunea protestatarilor.

13 thoughts on “SOS! Judo-ul băcăuan riscă un ippon de la primarul LuciDinBrăila!

 1. Noul Pinochio al Bacaului. Ce caracter jegos avea Neculai, dar vad ca asta il intrece. In toata „distractia” asta dl Lucy nu se gandeste ca niste copii au de suferit. Ar trebui sa se gandeasca ca si el are copiii…

 2. Ai citit proiectul de hotarare Cl?? Ramas surprins sa vad ca Ghinghes a vrut sa dea la Csm …

  1. Nu frurati depturile sportivilor ,lasati copii ca faca ce le place,sa fac mai departe ceea ce stiu si ceea ce vor sa faca, ar trebui sa va fie rusine nesimtitilor furati tot din tara asta case va imbogatiti pe voi ,si pe restu la restu nu va mai ganditi.
   Mai ganditi-va si la altii, ca sunteti numai voi pe lumea asta, mai sunt o multime de oamenii.
   Ar trebui sa va ganditi si la copii cei care practica sporul pentru ca sufera foarte mult pentru ceea ce le place, iar voi ii luati drepturile sportivului, rusine sa va fie!!??

 3. În 2012, d-l director Relu Auraș mi-a oferit spațiul de la P.T.-31, SPAȚIU CARE FUSESE REFUZAT de către ceilalți colegi de la S.C.M. Bacău, deoarece arăta deplorabil. Împreună cu părinții, cu ajutorul unor sponsori și împlicarea C.S.M. Bacău am transformat P.T.-31 într-o sală de judo performantă. Dovadă este numărul mare de copii și rezultatele foarte bune la finale Campionatelor Naționale, Balcanice, Europene și OPN-uri. Avem sportivi în Loturile Naționale de seniori și juniori. Ar fi o mare nedreptate ca acești copii să-ți piardă dreptul de a intra sala pe care C.S.M. Bacău împreună cu părinți lor au pregătit-o pentru ei. Sperăm să că vor înțelege și domnii consileri că sala trebuie să rămână pentru C.S.M. Bacău și copii băcăoanilor,știind că primăria este finanțatorul C.S.M. Bacău. În cazul S.C.M. Bacău finanțarea este de la MINISTERUL MNERETULUI și SPORTULUI(M.T.S.).

  1. Va respect munca depusa si sunt sigur ca lucrurile nu vor lua aceasta turnura neplacuta. Mai e timp ca edilul sa realizeze ca se indreapta spre un nou scandal!

  2. Intrebare. Cum ati bagat bani publici de la CSM bacau intrun spatiu care era al altui club?
   Nu suna putin a altceva?

 4. Rupt de realitate! Bacaul nu se termina la Pod, la Narcisa sau „Sarata”. Inca nu este oficial, dar nu exista justificare. Mergeti cu copii la Judo acolo si vedeti ce inseamna munca sportivilor la Judo; incercați!

 5. Lăsați copiii să facă judo. D-l primar, de ce vreți să distrugeți sportul băcăuan. Sunt mulți copii la această sală care au făcut sacrificii, au mers la antrenam zi de zi pt a face performanță, de ce le luați dreptul de a merge la o sală în care au investit timp și suflet?

 6. Urât din partea d-voastră d-le primar, vreți să dustrugeti sportul copiilor băcăuani. Sunt mulți copii care au de suferit din cauza indiferenței voastre. Lăsați copiii să facă sport. Domnule Ghingheș, cum vă ocupați de sport, distrugând șansa copiilor să facă sport de performanță? Urât din partea voastră ?

 7. Numai ” vesti bune” de când a apărut acest Primar. Va rugam sa ne lăsați copiii sa facă sport!!! Nu va gândiți deloc la sănătatea și echilibrul mental al micuților deja privati de scoala, de locuri de joaca adecvate, de afterschooluri si de orice sprijin elementar din partea Statului? Dezamăgire totala!!!

Comments are closed.