Accident, Local

Inca un politist decedat la datorie. Statul, inca o dovada de nepasare!

In urma accidentului petrecut ieri, un politist aflat in misiune a decedat. Tragediile au loc din cauza lipsei de siguranta in care politistii romani isi desfasoara activitatea in ultimii 31 de ani. Sindicatul Europol a facut astazi anuntul care a indoliat IPJ Olt.

Accidentul s-a petrecut ieri si imprejurarile in care a avut loc sunt cel putin ciudate, putand citi despre ele AICI.

Cu multă durere în suflete, anunțăm decesul colegului nostru, Fănel Nițu, polițist în cadrul IPJ Olt, în vârstă de 50 de ani.

Ca urmare a rănilor grave suferite în accidentul de ieri, după două intervenții chirurgicale, inima i-a cedat în cursul acestei dimineți, în jurul orei 11:00.

Autospeciala” de poliție nu are niciun element de protecție suplimentar pentru condițiile extreme în care suntem nevoiți să o folosim. Iar accidentul de ieri este încă o dovadă că riscul de a ne pierde viața este la tot pasul.

Să îl ierte Dumnezeu și să îl odihnească. Transmitem sincere condoleanțe familiei.”

2 thoughts on “Inca un politist decedat la datorie. Statul, inca o dovada de nepasare!

  1. Autospeciala este prevazuta cu centura de siguranta pe care nu o poarta politistii pentru ca nu sunt obligati! De ce, intr-o misiune de insotire, in care nu sunt decat politisti in masina, nu e obligatorie centura? Si in plus: este autospeciala pentru ca are girofaruri, radar etc. Nu, nu trebuie echipata cu bullbar.

Comments are closed.