Pareri

Breaking News! Bacăul nu mai are nevoie de vaccinul anti COVID-19 datorită unui brăilean!

Acum nu o să vă aşteptaţi la şoc şi groază când vine vorba despre viziunea SF a lui LuciDinBrăila şi nici la vreo acţiune în măsură să redreseze musca aflată în zbor deasupra rahatului rezultat în tabăra useristă. Nu. Doar ne amuzăm de prostie şi de tembelism.

Luci al nostru, împrumutat din Brăila pentru următorii patru ani a făcut o declaraţie cel puţin idioată ieri. Una legată de rata de infectare cu COVID-19 în municipiul Bacău. Una care, cică, a scăzut la jumătate de când el, magnificul primar ”ales” a preluat mandatul. Alo Brăila, băi nene, nici nu ştiu cum să-ţi spun, rata de infectare nu are nici cea mai mare legătură cu tine şi administraţia băcăuană pentru că măsurile pe care spui că le-ai luat nu au existat vreodată. De aceea nici nu ai insistat şi nici nu poţi insista detaliind.

Dacă derulăm la gafa numărul doi, cea cu Referendumul, observăm că atunci ai vrut să întrebi băcăuanii dacă administraţia poate lua măsuri. Nu ţi s-a permis odată cu respingerea acestei dorinţe şi astfel, ai rămas cuminte în sufrageria ta. Deci n-ai făcut nimic pentru că, nici nu puteai. Eventual poate ai tras un pârt. Posibil. Astfel, consider că vaccinul nu mai are ce căuta în Bacău. LuciDinBrăila se ocupă personal de virus!

Sau probabil că tu, cu puterea minţii, ai reuşit să stabilizezi situaţia şi să scazi rata de infectare împotriva rezultatului privind referendumul.

În clipul de mai jos, Luci menţionează că datorită MĂSURILOR luate de administraţie, rata a scăzut la jumătate. Eşti penibil! Dacă Tudor filma asta şi te-a auzit, chiar şi-a bătut joc de tine să te lase în penibilul ăsta? De asta zic mereu că probabil consilierii personali mai degrabă îşi bat joc de tine decât să te ajute.

Beleşte mai tare ochii pe viitor Luci! Nu mai scoate pârţurile pe gură!