Pareri

LuciDinBrăila îşi doreşte cu ardoare CSM-ul. Pentru prieteni, nu că s-ar pricepe la performanţă.

Toate performanțele sportive din mandatul meu ( sute de medalii în plus, sute de copii băcăuani legitimați, medalii europene, recorduri, etc) pălesc în fața disperării primarului de a-și cuceri „reduta” Csm Bacău și a transforma-o în propria jucărie de partid.
Acesta este purul adevăr și am curaj să-l spun
”. Aşa sună una din postările preşedintelui CSM Bacău, Adrian Gavriliu pe facebook.

Gaşca marţienilor albaştri vor să-şi instaleze lipitorii de afişe în toate locurile calde posibile şi pentru asta, LuciDinBrăila îşi foloseşte abilitatea de răzbunător (pentru că altă abilitate nici nu are) încercând să denigreze tot ce mişcă în jurul lui. Brusc, Lucifer al nostru vrea să pună mâna (şi) pe CSM Bacău pentru că e posibil ca acolo să-şi ”monteze” simpatizanţii USR, pe la colţuri (de fapt în toată Primăria Bacău) vorbindu-se despre două nume: Relu Damian şi Puiu Ciobanu. Habar nu am dacă oamenii ăştia vor să ajungă la CSM, dacă se pricep sau dacă ar fi mai performant clubul cu ei în frunte.

Cert este doar un singur lucru: LuciDinBrăila nu se pricepe la sport cum nu se pricepe la nimic altceva. Nu-i mai reamintim marţianului din Brăila că ne vorbea în campanie despre 10 şedinţe gratuite pentru copiii băcăuani la 10 discipline sportive pentru că a şi uitat deja şi de promisiunea asta. E preocupat să acapareze CSM-ul pentru că prietenii îşi freacă mâinile.

După un audit de poveste cu abuzuri încorporate, cu plângeri făcute de Adrian împotriva găştii de marţieni ce văd negru în faţa ochilor când nu le iese pasenţa, aflu azi ca prin Primărie se învârtea o hârtie cu iz de plângere la poliţie, mai ieri şi asta pentru că Adrian „”îi denigreaza”. Pe limba noastră, le spune pe şleau şi dă în vileag foamea ăstora noi intraţi în politica locală. Se pare că purtătorul de cuvânt al Primăriei, cel care are de mai mult timp contre directe cu Adrian Gavriliu, ar fi iniţiatorul acestei plângeri pentru ”indisciplinatul” preşedinte al CSM.

A primit însă o hârtie de la Comisia de Disciplină, în urma unui referat făcut de acelaşi purtător de cuvânt al Primăriei, Ionuţ Avram, în baza ”obrazniciilor” de pe facebook. .

Luci vrea să transforme CSM-ul în jucăria de partid unde se pot completa nişte file de CEC în alb? În campanie n-a scos un sunet despre CSM Bacău şi acum, brusc, i s-a pus pata. Lesne de înţeles că marţienii au o stare de greaţă la vederea unui pesedist într-o funcţie importantă şi nu răspunde la ordinul de partid. Că Luci e obişnuit cu de-alde Cernic, Mititelu, Ţopan şi co.

Dorinţa lui Lucifer e să nu cumva să critici partidul. Să nu care cumva să le spui că nu fac ceva bine. De vină sunt lipitorile care i-au adus ode în ultimii trei ani.

Adrian susţine că nu va renunţa şi va lupta pe toate căile legale până la ultima picătură şi asta nu poate decât să mă bucure. Societatea civilă îl sancţionează zilnic pe LuciDinBrăila pe reţelele de socializare şi asta ar trebui să-i dea de gândit. Să nu-şi închipuie că Primăria e USR Bacău şi că ştie despre problemele municipalităţii. El nu poate parcurge oraşul pe jos pentru că se rătăceşte, dar să vorbească despre sportul băcăuan unde Adrian face performanţă, e aroganţa maximă.

One thought on “LuciDinBrăila îşi doreşte cu ardoare CSM-ul. Pentru prieteni, nu că s-ar pricepe la performanţă.

  1. Perfect de acord referitor la interesele meschine ale primarului.
    Poate ar fi bine de mentionat si data la care a ajuns Gavriliu director. Si cum a ajuns. Poate ne spune cand a fost anuntat concursul, cati candidati au fost si cand s-a sustinut examenul, cine a fost in comisie.
    Pare un pic meschin sa te plangi ca vor sa te schimbe politic cand ai ajuns in acel post exact pe criterii de carnet de partid.
    In afara performantelor sportive pe care le-a avut anterior daca nu era membru psd, nu se poza peste tot cu Necula credeti ca avea sanse sa ocupe postul?

Comments are closed.