Circa 12.000 de pensionari vor rămâne fără tichetele sociale obişnuite! Revoluţia Fiscală continuă!

Revoluţia fiscală. Ştiţi voi care. Aia cu care Luci s-a bătut în piept în campania electorală şi care v-a fost băgată pe gât ca fiind ”miracolul” ce va salva Bacăul. Fiind nostalgici după revoluţii, v-aţi gândit că e ceva de bine. Pe naiba.

Observ că Revoluţia asta Fiscală începe cu majorarea taxei la Salubritate şi la nici o săptămână al doilea pas, un proiect care vizează….pensionarii, scrie zdbc.ro. Chiar ăia cărora Luci Brăileanul le promitea un trai mai bun în discuţiile avute prin parcurile băcăuane. Dacă anul trecut au primit tichete aproximativ 19.500 de pensionari, anul acesta vine marea Revoluţie. E la 31 ani distanţă de cea anticomunistă dar nu seamănă, asta fiind doar fiscală. Cum se doreşte a lovi în pensionari? Păi vor să reducă plafonul pentru acordarea acestor tichete astfel încât doar circa 8.000 de pensionari vor mai beneficia de aceste tichete. Proiectul va ajunge pe masa consilierilor locali în scurt timp.

Cum ar veni, ”ti-a dat, dar îţi şi ia”. Ţi-a dat speranţă şi îţi ia din beneficii. Că doar în administraţia marţienilor, speranţele costă destul de mult. Acum, parcă-i aud că vin şi ne explică cum au găsit bugetul gol şi nu mai pot suporta aceste cheltuieli. Serios? Chiar n-ai dreptul ăsta după cele spuse în campanie.

2 thoughts on “Circa 12.000 de pensionari vor rămâne fără tichetele sociale obişnuite! Revoluţia Fiscală continuă!

  1. Care este valoarea pensiei minime care va primi bonuri de masa cadou….??? si in ce perioda se vor da….???

Comments are closed.