LuciDinBrăila face alergie la propriile materiale de campanie din toamnă

Astăzi, consilierul independent Dorin Chirilescu a făcut o postare în care a îmbinat buna dispoziţie cu un material de campanie marca USR, anume, şosetele uitate-n dulap asemeni pliantului pe care, culmea, era tipărit sloganul de campanie Revoluţia Fiscală a ”domnului” care a ajuns primar acum.

Pentru că postarea nu avea nicio răutate în conţinut, chiar nu mi s-a părut mai mult de o glumă de sărbători, însă, brusc, apăru Luci din adâncuri şi o trosni de toţi pereţii. Pentru că nu are abilităţi de comunicare ci doar de dat cu parul, edilul i-a adus aminte că ”a votat împotriva testelor gratuite”, deşi, spre idioţenia unui gospodar în funcţie, consilierul Chirilescu n-a făcut decât să se abţină pe această speţă, motivând şi gestul. Deci, draga Luci, roagă consilierii personali montaţi în Primărie să-ţi explice fenomenul, că tare greu pricepi. Chirilescu n-a votat împotrivă!

Dar altceva iese în evidenţă, şi anume, neputinţa lui Luci de a accepta până şi glumele făcute pe seama unui material ce îi aparţine. Ironic spre nesimţit, edilul a menţionat mulţumirile aduse pentru reclamă, fără să încerce a explica ce se mai aude despre populara Revoluţie Fiscală. Pe principiul ”Cine nu-i cu noi, e împotriva noastra”, Luci merge pe burtă în materie de bun simţ şi respect vizavi de omul care a mers în septembrie la vot.

După ce a depăşit numărul de băcăuani blocaţi pe facebook de Necula, LuciDinBrăila se aşteaptă doar la ode feseniste şi la aplauze furibunde din partea celor care au rămas în lista lui.

Aşadar, în loc să dai cu bâta-n baltă, tare bine era să ne dai nişte detalii despre Revoluţia Fiscală rămasă în sertarele biroului din George Bacovia. Acolo unde are sediul central gaşca. Dar nu poţi.

Urmează şi alte pliante care să-ţi aducă aminte de promisiunile făcute şi tare înţelept ar fi să răspunzi punctual fără a mai demonstra încă odată că eşti arogantul suprem.