LuciDinBrăila vrea să-l ajutăm în administraţie. Altceva mai doreşti?

Postacii userişti lansează un apel către cetăţenii Bacăului. ”Să lucrăm împreună pentru Bacău, să-l schimbăm cu toţii, să ne aducem fiecare aportul la bunăstarea acestuia”.

Înţeleg că viceprimarul Ghingheş ne pune la lopată pe domeniul public, că aşa-i viziunea Alianţei dar să ne pună să-i spunem unde există probleme în oraşul în care noul primar e ales din partea Alianţei USR-PLUS….Adică ei, frumuşei şi noi în politică, după ce şi-au angajat colegii de partid şi prietenii ca şi consilieri personali, tocmai pentru a le da o mână de ajutor, atenţie, pe bani frumoşi, noi cetăţenii să le semnalăm unde sunt probleme în Bacău. Adică, înainte de muncă, faceţi-vă timp şi spuneţi-ne cam unde şi ce probleme există în Bacău, să facem şi noi ceva. Altceva mai doriţi?

Nu vă supăraţi, am candidat cu toţii la localele din 27 septembrie? Suntem lunar prezenţi la caseria Primăriei pentru a ne ridica salariul? Noi nu am trimis în Parlament verișorii sponsorilor PSD sau vânzătorii de apă? Noi plătim taxele către Primărie tocmai pentru ca voi să vă puteţi face treaba. Nu administrăm ÎMPREUNĂ Bacăul, să ne înţelegem. Voi îl administraţi şi îl schimbaţi dacă puteţi, aşa cum aţi promis în campania electorală din toamnă.

Vrăjeala asta cu administrarea împreună cu noi, prin referendumuri şi postări pe facebook cu sesizările sunt de domeniul SF şi nu vă fac cinste. Puneţi mâna la treabă, angajaţi oamenii de care aveţi nevoie şi nu cerşiţi în continuare de la cetăţenii oraşului. Nu vreţi să vă ajutăm şi la proiectele pe fonduri europene?

Ne-am făcut treaba şi am votat. E timpul să vă faceţi voi treaba şi să vă spetiţi pentru oraşul care v-a îndeplinit visul de a fi în fruntea politicienilor. O luaţi de la capăt cu metehnele vechii administraţii pe care aţi blamat-o necontenit? Nu-i mai puneţi pe foştii lipitori de afişe să posteze tot felul de idioţenii ce vă scad încrederea din partea electoratului şi găsiţi oameni la comunicare ce pot să accepte derapajele dese, învăţându-i să spună: ”Am greşit”.

E cel mai sărac oraş pe timpul Sărbătorilor de iarnă din câte văd pe facebook şi practic am ajuns să preferăm perioada administraţiei Necula.

1 thought on “LuciDinBrăila vrea să-l ajutăm în administraţie. Altceva mai doreşti?

  1. Ți-ai bătut joc de Bradul nostru de Crăciun.
    Atâta bucurie aveau și băcăuanii, după un an de șomaj tehnic…
    Du-te la Brăila mama-tii și lasa-ne !

Comments are closed.