Dragoş Benea: ”Mulțumim, Bacău!”

Europarlamentarul Dragoş Benea a mulţumit electoratului băcăuan pentru că a votat masiv PSD şi a câştigat detaşat aceste alegeri parlamentare în judeţul Bacău, într-o postare pe facebook în care PNL-ul a fost din nou ţinta atacurilor.

În calitate de preşedinte al PSD Bacău, mulțumesc tuturor băcăuanilor care ne-au creditat prin votul acordat la alegerile parlamentare de duminică. E un vot care ne responsabilizează odată-n plus şi sunt sigur că echipa social-democrată va reprezenta Bacăul, cu eficiență şi demnitate, în viitorul Parlament.

Din păcate, ambiția iresponsabilă a guvernului PNL a făcut ca alegerile să fie organizate în cel mai neprielnic moment cu putință, fapt concretizat într-o prezență la vot foarte scăzută, de natură a ştirbi reprezentativitatea acestui scrutin şi a viitorului Legislativ.

Parlamentul, şi-aşa lovit în ultimii ani de tot felul de campanii denigratoare, trebuie să funcționeze acum şi sub “sancțiunea” celui mai slab vot din istoria democratică a ultimilor 30 de ani. Aici ne-a adus joaca de-a alegerile a PNL promovată, inconştient & imprudent, de un guvern care n-a avut niciodată ca prioritate sănătatea băcăuanilor/românilor.

Scorul de 37 la sută obținut de PSD în județul Bacău este unul satisfăcător în condițiile absenteismului istoric la urne, dar şi a ascensiunii unui curent politic extremist, făcut posibil de gestionarea haotică a pandemiei de către PNL, în domenii sensibile ptr. români precum sănătatea şi cultele.

Mulțumesc, nu în ultimul rând, primarilor, consilierilor locali & județeni, echipei de candidați, simpatizanților şi militanților noştri pentru implicarea arătată la aceste alegeri care, să admitem, nu reprezentau o Urgență pentru România.

Cred cu tărie că atât la locale, cât şi la parlamentare, PSD a propus cea mai bună garnitură de candidați raportat la competitorii noştri politici. Sunt oameni bine pregătiți, implicați, o echipă în adevăratul sens al cuvântului, care a “tractat” politic mai mult decât liderul organizației.” a scris Dragos Benea pe pagina de Facebook.