Reflector: Mâine aveți puterea! Nu ratați momentul.

Gata? V-ați adunat pe la casele voastre? V-ați pregătit ghetuțele? Ei și acum așteptați darurile? Dar țării voastre nu vreți să-i faceți un cadou?

Mâine este momentul nostru. Sper ca aceste rânduri să le citească și cei cu partid și cei fără partid, dar mai ales cei care se urinează pe el vot. V-aș ruga măcar în seara ajunului de Moș Nicolae să realizați că toți, dar absolut toți suntem români.

Departe de aceste meleaguri, nimeni nu ne va cataloga ca fiind psd-iști, liberali, usr-iști, pmp-iști sau ce alte partide or mai fi pe la noi. Toți ne vor arăta cu degetul ca fiind națiunea cea mai dezbinată, coruptă, incultă, fără zvâc economic și fără infrastructură.

Mâine trebuie doar să ne acordăm nouă și țării maxim 30 de minute. Votați cu cei în care aveți încredere, dar votați! Democrația are regula ei de aur. Câștigă majoritatea impusă de popor.

Vreți să sancționați pe cineva? Votați! Vreți să produceți o schimbare? Votați! Sper ca de luni, aleșii să realizeze că politica nu-i o joacă, iar perdanții să accepte că undeva au greșit. Sper să mai avem o șansă, sper că România va zâmbi cu fața spre Europa!

Fiți mai buni! Nu costă nimic.

Text: Gabriel Balan