”Bai, nu v-ati saturat de PSD?” Maine iesim la vot!

Am tot auzit ca romanii s-au saturat de cei 31 de ani de PSD. E momentul oportun sa ne gandim ca pesedismul poate sa scada la sub 25% dupa cum indica sondajele, votand maine cu mic cu mare.

Daca inclinatiile AUR sunt spre rusi si cele ale USR-PLUS sunt spre noile hotii, cele PNL sunt spre neputinta. PRO ROMANIA nu prea are cu cine la nivel local asa ca nici nu-i pun in calcul. Ion Melinte si Sergiu Sechelariu sunt oamenii cu care am stat de vorba ore insir in ultimele 30 de zile si sunt cei care sigur pot pune punctul pe ”i” in viitorii 4 ani. Experienta conteaza in orice loc de munca si ea poate aduce beneficii. Dorinta acestor oameni, plus a celorlalti, prezenti pe listele de candidati de la Senat si Camera Deputatilor, printre ei si amicul meu Lucian Berusca, actual consilier in comuna Magura, m-au pus in postura de a va indemna sa votati PMP cu ambele maini daca se poate.

Declinul PSD a inceput acum 3 ani. Varful istoric al USR de la europarlamentare s-a naruit odata cu gafele majore facute de liderii aflati la nivel national. PSD s-a cocolosit in Parlamentul Romaniei avand la butoane cele mai ciudate fete cu funuctii de senatori si deputati, majoritatea fiind in mijocul scandalurilor din ultimii ani. Au furat cat au putut si nu prea ne-a pasat, acum e timpul sa ne plateasca noua, romanilor, printr-un procent cat mai mic obtinut la alegerile de maine.

Am urlat mereu ca-s ciuma rosie si nu ne-a pasat ca ne terfelesc cu orice ocazie, au modificat legile astfel incat sa aiba un viitor luminos si ei, si copii lor. PMP-ul e partidul care poate spune STOP invaziei pesediste in mai putin de 24 de ore.

Pozitia 1 pe buletinul de vot inseamna solutia care poate pansa ranile Romaniei haituite de PSD.