Dragoș Benea, ultima conferință de presă înaintea votului din 6 decembrie

“La ultima conferință de presă dinaintea alegerilor am lansat un apel către băcăuani să vină la vot pentru că doar cu ajutorul lor putem să reducem ponderea în Parlament a PNL, toxicul partid de guvernământ care ne-a luat totul şi a închis şcoli, biserici, piețe, afaceri HoReCa, a umplut țara de măşti medicale neconforme, a adus la Bacău un cort neconform şi nefuncțional pe post de aşa-zis spital.

Noi nu ne-am dorit aceste alegeri: condițiile medicale sunt vitrege dar, în final, iresponsabilitatea PNL – care tot anul s-a gândit la alegeri, nu la sănătatea românilor – trebuie acum aspru taxată la vot!

Am convingerea că PSD Bacău are cea mai bună echipă de candidați, o echipă care va continua să se țină de cuvânt față de județul Bacău şi locuitorii săi.

Vor fi partide şi candidați care, după 6 decembrie, nu îi vor mai băga în seamă pe băcăuani şi vor dispărea în anonimat aşa cum au apărut. Îi rog pe băcăuani să conştientizeze acest fapt şi să nu-şi irosească propriul vot pe formațiuni aflate în pragul dispariției sau candidați invalidați masiv la alegerile locale.

O listă poate că trece în plan secundar calitățile oamenilor prezenți pe ea, dar noi venim în fața băcăuanilor cu o garnitură de candidați care s-au calificat în carierele lor înainte de a se regăsi pe lista PSD Bacău.

Am investit multă încredere în această listă şi astăzi pot afirma că e prima campanie electorală în care echipa, nu liderul, este cea care a tras şi s-a impus.

Avem nevoie de un Parlament coerent, cu 3-4 formațiuni politice validate de vot, nu de un Parlament înțesat de “balamale” politice care toamna sunt la putere/guvernare, iar primăvara în opoziție, în funcție de cum le dictează măruntele interese politice.

În final, vreau să surprindem impostura politică a ministrului Mediului, M. Fechet, care fără să aibă vreo contribuție cât de mică la acest proiect, s-a fofilat în poza semnării contractului de finanțare, de 472 milioane euro, pe apă/canalizare în județul Bacău. În ultimii 4 ani, CJ a lucrat la această aplicație a cărei semnare, din păcate, a fost ținută în loc de interesele electorale meschine ale guvernuluI PNL (ca în cazul inaugurării şoselei de centură).

Duminică, 6 decembrie, vă aşteptăm la vot ca să ne vaccinăm împreună anti-LuCovid Orban.
Votați PSD!”