Se lansează Rabla pentru electrocasnice!

“Începând cu 15 decembrie, cetățenii vor putea începe cumpărăturile. Suprapunerea cu perioada Sărbătorilor va aduce, sperăm noi, mai multe bucurii românilor care vor beneficia de vouchere. În primă fază, vom demara etapa de validare a comercianților.

Avem și noutăți față de edițiile anterioare. Am ținut foarte mult să introducem în program și laptopuri și tablete, deoarece știu cât de importante sunt acestea acum pentru copiii care fac școala online sau pentru cei care lucrează de acasă.

Valoarea voucherului pentru fiecare dintre cele 9 echipamente din program este:
-500 de lei pentru laptopuri;
-400 de lei pentru mașini de spălat vase, aparate de aer condiționat, inclusiv cele portabile, frigidere sau combine frigorifice, televizoare și uscătoare de rufe;
-300 de lei pentru mașini de spălat rufe și tablete;
-200 de lei pentru aspiratoare.
Fiecare român poate obține mai multe vouchere, cât timp ele sunt pentru tipuri de produse diferite.

Procesul de înscriere va fi unul extrem de simplu și se va desfășura online. Din 15 decembrie, intrați pe site-ul AFM, completați datele în aplicație și alegeți echipamentul dorit. În câteva minute, vi se va emite un voucher, pe care îl puteți folosi fizic sau online la comercianții autorizați. Lista acestora va fi pusă pe site-ul AFM de îndată ce aceștia vor fi validați.

Bugetul programului este de 40 de milioane – dublu față de 2018 când a fost lansat prima oară și estimăm că peste 100.000 de români vor putea beneficia de vouchere.” a scris Mircea Fechet pe pagina de Facebook.