Ăștia “mulți și proști” care nu înghit ce propun “curvele” USR-PLUS

14.000 de băcăuani au votat LuciDinBrăila în 27 septembrie. Din cele 170.000 de suflete cu domiciliul în municipiu. Puțini dar îndeajuns cât să ajungă la butoane brăileanul cu cel mai SF program electoral din ultimii 30 de ani. Nu i-am catalogat ca fiind proști cei care l-au votat ci doar pe lingăii din jurul fostului deputat. Cei 14.000 au fost cel mult… prostiți.

Ăștia au crezut că toți băcăuanii vor aplauda fiecare acțiune a acestei administrații și nimeni nu va critica prostia, tembelismul și incompetența, cu posibilitatea de a-i ridica și o statuie actualului edil. Din fericire nu e așa.

Acum vine partea nasoală, aia în care, consilierul lui Luci, un ziarist apreciat dealtfel de autorul acestui articol, ne menționează ca fiind ăia proști și din păcate mulți, în momentul în care nu am fost de acord cu referendumul VOTAT în CL și despre care AEP a scris că e în afara legii. Asta e și părerea administrației care nu suportă critica. După ce că au făcut-o de oaie și în loc să-și ceară scuze pentru lipsa profesionismului, ăștia fac ce știu mai bine: Jignesc, spunându-ne că suntem proști!

Dacă e doar părerea personală a lui Avram, cred ca Luci trebuie să iasă public și să se dezică de această declarație. Dacă nu recunosc AEP, să ne spună că ea e doar componenta statului paralel. Dacă sunt integri cum se laudă în propaganda electorală, să recunoască faptul că ei sunt mai proști ca noi din moment ce nu cunosc legea.

Dacă vor să pară “fete mari”, uite ca nu sunt decât niște “curve”. Politice bineînțeles.