Noul habarnist LuciDinBraila are interzis la referendum!

Pentru ca fostul habarnist Necula s-a stransformat in actualul habarnist LuciDinBraila, actualul edil mai da inca o data cu bata-n balta dupa un inceput dezastruos al administratiei locale. Ma intreb ce au studiat juristii si consilierii personali ai lui Luci din moment ce pe facebook acestia fluturau victorios marea idiotenie cu referendumul.

Doar ca, surpriza, AEP a informat despre ilegalitatea acestuia in conditiile unor alegeri parlamentare. Bacaul ramane cu banii in buget si habarnistii se dau cu capul de pereti. Halal administratie.

Mai e varianta cu niste cheltuieli triple si un nou vot in CL. Doar daca LuciDinBraila vrea sa se bage-n rahat mai mult decat e…

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că legislaţia în vigoare nu permite organizarea unui referendum local la aceeaşi dată cu alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor.

Astfel, precizăm că pentru organizarea referendumului local nu se poate utiliza infrastructura alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din data de 6 decembrie 2020, prevederile art. 151 din Legea nr. 3/2000 privind organizarea și desfășurarea referendumului, cu modificările și completările ulterioare, care se referă la organizarea concomitentă a referendumului cu procesul electoral, vizând numai referendumul național.” se mentioneaza in comunicatul de presa al AEP.