Se pregăteşte următorul referendum cu întrebarea: ”LuciDinBrăila să stea în picioare sau pe scaun la şedinţele CL?”

Aţi uitat contractul cu băcăuanii făcut la mişto de LuciDinBrăila? Eu nu. Ăla în care menţiona viziteul că dacă nu face exact cum scrie acolo, îşi dă demisia şi returnează toţi banii încasaţi din salariu, înapoi.

Priviţi ce spunea, promitea şi semna LuciDinBrăila în septembrie 2020 pentru a putea convinge băcăuanii să voteze mocirla USR-PLUS-PNL:

Captura: Sebastian Hriban

Deci, acolo scria cum se angajează ăsta să schimbe faţa cartierelor, aducând multă verdeaţă, terenuri de sport, creşe, grădiniţe, mini-parcuri, locuri de parcare. Scris negru pe alb, semnat de LuciDinBrăila şi program de campanie al Alianţei mioritice care pare să fi uitat ce contracte cu cetăţenii a semnat în campania electorală.

Pe limba noastră, ăsta are nevoie acum de 100.000 de euro chletuială, ca noi să spunem dacă suntem de acord cu ce a promis el să facă în următorii patru ani. Băi boss, eu cred că nu-ţi iei pastilele la timp. Ghingheş ne ironizează cum că un euro de cap de locuitor al municipiului e o nimica toată, să nu ne mai plângem. Dragi tocători de euroi, contează fiecare leu aruncat pe fereastra Primăriei Bacău şi nu vă e permis să vă bateţi joc de băcăuani încă din prima lună de mandat.

Aţi promis răspicat aceste măsuri şi nu cred că trebuie să ne luaţi şi nişte bani din buzunar pentru minciunile voastre. Să zicem că băcăuanii votează NU la referendum. Ce se întâmplă? Nu mai creaţi locuri de parcare? Nu mai modernizaţi faţa Bacăului? Două lucruri se bat cap în cap în situaţia asta penibilă în care vă scăldaţi.

Eu zic să faceţi un referendum şi cu întrebarea: ”LuciDinBrăila să stea în picioare sau pe scaun la şedinţele CL?”