Administraţia LuciDinBrăila s-a pus pe tocat bani publici. 100.000 de euro la o strigare!

Penibilul celor din Alianţa USR-PLUS merge până în pânzele albe şi astfel, LuciDinBrăila a mai inventat ceva. O chestie numită referendum şi care ne va costa 100.000 euro. Poate că nu e o problemă suma respectivă (deşi se pot face nişte lucruri bune în municipiu cu aceasta), dar e o problemă scopul referendumului. Sunt două întrebări ciudăţele. Nu e de mirare la ce administraţie avem:

1.Sunteți de acord cu implementarea pe raza municipiului Bacău a unor măsuri suplimentare pentru scăderea numărului de infectări COVID-19?

2.Sunteți de acord cu resistematizarea domeniului public la standarde europene pentru a creea noi spații verzi, parcări și locuri de joacă?”

Băbăieti, măsuri suplimentare la modul general e o chestie neînţeleasă de nimeni şi nu poate fi benefică municipiului. Ce măsuri puteţi voi lua legal, suplimentar? Cum realizaţi efectiv scăderea numărului de infectări COVID-19?

Ne gazaţi cu celebrul gaz sarin să nu mai auzim de covidel pe raza municipiului? Ne creaţi culoare speciale de mers pe trotuare, unul pe fiecare sens de mers? Care-i secretul cu aceste măsuri suplimentare? Nu-s deajuns alea luate de Guvernul României? Adică, ăia de la Centru nu pot gestiona situaţia existentă în Bacău şi vine LuciDinBrăila, mai nou şi epidemiolog specialist? Am vrea să citim despre acele măsuri şi apoi să fim sau nu de acord cu tocarea a 100.000 de euro în vreme ce Bacăul se află în colaps.

La întrebarea a doua, e mai de oaie. Cine nu-şi doreşte locuri de joacă şi spaţii verzi mai multe în Bacău? Cine nu-şi doreşte mai multe parcări? Cum să aplici o astfel de întrebare care menţionează despre problemele sesizate de băcăuani de ani întregi şi pentru care….culmea, ai fost votat? Penibili până la capăt. Să mai tocăm nişte bani publici, aş spune. Fără niciun sens logic.