Sergiu Sechelariu. De ce?

”M-am ridicat drept fără a mă înclina în fața vicisitudinilor vieții. Pentru mine familia, respectul față de semeni, valorile creștine și cuvântul dat, reprezintă pilonii prin care mi-am onorat menirea de constructor.

Am candidat din postura de independent pentru primăria municipiului Bacău, conștient fiind că-mi pot pune experiența acumulată în slujba concetățenilor mei, dar și din dorința de a constitui un liant între toate formațiunile politice pentru relansarea economică a urbei pe care o iubesc necondiționat.

Am fost și rămân un partizan al conceptului de independență politică în sensul clar al colaborării extinse cu toate forțele responsabile în vederea asigurării premizelor de dezvoltare economică ce conduce în mod firesc la creșterea standardului de viață al fiecăruia dintre noi, dar și la realizarea dezideratului național de unire și reîntregire a tuturor celor cu simțire românească. Candidez la alegerile din 6 decembrie pentru un loc în Senatul României din partea PMP. De ce?

PMP este formațiunea care garantează membrilor săi dreptul la propria opine în ce privește modul de acțiune privind reprezentarea intereselor comunităților pe care le reprezină.

Sunt cei care au înțeles că implicarea comunității oamenilor de afaceri în viața politică reprezintă una din căile concrete de promovare a unor principii viabile de consolidare economică, de întărire a autorității statului de drept și aplicarea unor strategii fiscale sustenabile, coerente și echitabile față de toți contribuabilii de bună credință.

Este singurul partid care a lansat un proiect de țară ce-și propune inițierea mecanismelor de susținere a integrării R. Moldova în structurile europene ca un prim pas în vederea împlinirii dezideratului național de reîntregire între fruntariile istorice.

Dragii mei, v-am prezentat doar trei motive pentru care candidez pentru Senatul României pe listele PMP. Independența de acțiune, dorința de a contribui la dezvoltarea societății românești și cel mai important, dorința de a pune umărul la împlinirea seculară de unitate și uniune națională.

Dragii mei băcăuani, vă asigur că rămân același om deschis, statornic, atașat valorilor europene, independent în acțiune și gândire și permanent la dispoziția dumneavoastră.” – Sergiu Sechelariu