USR-PLUS a început bălăcăreala! Aşezaţi-vă comod pe canapea.

Pentru că nu se dezmint de prostul obicei al bălăcărelii candidaţilor din celelalte tabere, USR-PLUS convinge la fel de bine şi în cadrul acestei campanii electorale pentru alegerile din 6 decembrie. Pentru că s-au bălăcărit între ei până acum, ca şi antrenament, ăştia au doar grija celorlalţi candidaţi şi nu pot veni în faţă cu un program electoral sustenabil. O fac arareori cu niscaiva sf-uri, în rest, umple facebook-ul cu porcăriile despre ceilalţi.

Nu-i iartă nici pe fraţii de alianţă, peneliştii care i-au asigurat scaunul de primar lui LuciDinBrăila. Ies cu o propagandă imbecilă în care ne explică despre ce rahaturi au făcut pesediştii, de parcă electoratul nu ştie asta, ies şi ne arată cu degetul spre pensiile speciale care n-au fost tăiate dar nu spun că au dat şi ei o mână de ajutor. A început bălăcăreala ieftină a staff-ului de camnpanie USR-PLUS şi lipitorii de afişe sunt puşi să distribuie porcăriile. Îşi dau like-uri între ei, tot ei comentează şi tot ei laudă ”descoperirile” absurde.

Un penibil infinit în care nu vor mai beneficia de ajutorul PNL, aşa că, vor simţi pe pielea lor cât de mici sunt. Deşi unii visează erotic cifre ce depăşesc 23%, USR-PLUS e departe şi de 10% în votul din 6 decembrie. Pentru că fac acelaşi lucru ca cei din PSD, pentru că fac la fel ca tătucul Benea, cel pe care-l tot criticau în acest sens. Pentru că doar 3 oameni integri şi restul lipitori de afişe. Pentru că LuciDinBrăila şi-a dat singur cu şutul în fund, un alt şut în fund, când a făcut pipilică pe alegerile ”democratice” cu care se tot laudă USR. Pentru că băcăuanii preferă lupul în detrimentul mielului îmbrăcat în blana lui.

Azi, campania USR-PLUS se baza pe ce rău a făcut Teodorovici. Serios? Păi cine nu ştie? O ard cu România fără hoţie dar ei se fură între ei la votul intern. Au demonstrat o hoţie în faşă, au demonstrat că nu dau doi lei pe ”Fără penali în funcţii publice” din moment ce au ajuns să-l susţină pe Necula în CJ Bacău. Au făcut pipilică pe votul băcăuanilor şi consilierii Ichim şi Cernic, cei care nu mai vor aperitivul rezultatului din 27 septembrie ci caviarul din 6 decembrie. Adică una cer şi alta vor.