Traseistul Sorinel Umbrărescu vorbește singur în sufragerie

Când nu reușești să ajungi la sufletul electoratului, arunci cu noroi în cine apuci, cu ce apuci. Un soi de rebel ce s-a scăldat politic în sufrageria spațioasă din casa construită cu “sudoare”, notar fiind de profesie.

Ăsta micu, un soi de borduristă luată la ocazie ultima dată de PSD, s-a gândit să ne explice cam cine-i Sergiu Sechelariu. Nu că ar ști el ci doar legând trei rânduri într-o postare pe facebook, una în care mai bine ne explica cine-i el, că tot n-are popularitate împreună cu partidul ba social, ba umanist. Când vorbea despre traseism, mi-am amintit cine-i Sorinel.

Fost PDL-list, fost Forța Civică apoi fost ALDE, intrat recent în partidul cu o cotă de piață de 0,3%, PPU-SL, a uitat despre “demnitatea” cu care candida la europarlamentare la braț cu Tăriceanu. Acum vorbește despre cum nu are “coerență și ideologie politică” fostul ministru de stat Sechelariu.

Despre faptul că România Curată l-a pus pe lista neagră a traseiștilor la europarlamentare, nimic. Despre cum s-a șters Benea la fund cu el, punându-l candidat doar să nu-și umilească colegii din PSD, nimic. Despre coerența și ideologia deținută de acest neica nimeni Sorinel, n-a fost interesat nimeni, dar a vrut să ne explice că altuia îi pute gura după ce chiar el și-a înmuiat pantofii scumpi în rahatul politic local.

Dacă vrei să pierzi niște alegeri politice în România, ia-l pe Sorinel în partidul tău.

Când știi că independentul Sechelariu a fost votat de 20% dintre cei prezenti la vot, te ia cu frisoane. Când Sergiu Sechelariu e cunoscut în jumătate de țară și tu doar vecinii de locuință, te ia frica. Când Sechelariu punea la punct proiecte în Ministerul Transporturilor, ăsta micu juca Tetris în biroul notarial.

Sorinel, încerci să te iei de gât cu ursul și te jupoi singur de blană. Blana traseistului de carieră.

Dacă PMP îi susține candidatura la Senatul României înseamnă că știe cu cine are de-a face. Dimpotrivă, habar nu ai despre activitatea lui Sergiu și ai transcris textul primit pe mail de la “șefu”. Despre bărbăția politică putem spune ceva? La tine nu a existat iar Sergiu dă de pământ cu cine crede. Tu doar ai coborât PSD-ul în sondaje în timp ce Sergiu ridică PMP-ul. Asta se întâmplă când ai “coerență și ideologie politică”